Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Britney Spears on taas Instagramissa: palasi sometauolta – fanit ihmettelevät hiustyyliä

Britney Spears on taas Instagramissa: palasi sometauolta - fanit ihmettelevät hiustyyliä
Instagram / Britney Spears

Laulaja Britney Spears poisti Instagraminsa noin viikko sitten juhlistaakseen kihlaustaan poikaystäväänsä Sam Ashgariin. Nyt hän on kuitenkin palannut, kertoo Buzzfeed.

Vaikka fanit ovat innoissaan Britneyn palaamisesta sosiaaliseen mediaan, hänen uusi hiustyylinsä on herättänyt huomiota. Britney oli nimittäin ollut poissa vain viikon verran, mutta hiustyyli on jo erilainen.

Britney on perustellut hiustyyliään sanomalla, että kuvassa hänellä on hiustenpidennykset. Kun fanit ihmettelivät, missä aikaisemmin nähty punainen väri on, Britney perusteli sanomalla, että väri on jo lähtenyt pesussa pois. Kaikki fanit eivät usko, että Britney päivittää Instagramiaan itse.

Britney on vihdoin päässyt vapaaksi isänsä holhouden alta. Paprityöt ovat jo vetämässä ja kohta 13 vuotta kestänyt holhousvankila avautuu.

“Tässä joitain kuvia viikonlopun reissultani, jolla juhlistin kihlautumistani. En voi vieläkään uskoa sitä! En pystynyt pysymään täältä poissa kovin kauaa, joten tulin jo takaisin,” Spears kirjoittaa Instagramissa kuvan yhteydessä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset