Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Britney Spears avautui Instagramissa lähimmäisistään, jotka eivät tukeneet häntä: “Ei ole mitään pahempaa”

Britney Spears avautui sosiaalisessa mediassa
AOP

Britney Spears (39) julkaisi perjantaina Instagramissa paljonpuhuvan kuvan ja kuvatekstin, jossa hän avautuu tunteistaan lähimmäisiään kohtaan. Hän kertoo, että monet hänen lähimmäisistään eivät auttaneet häntä lainkaan holhouskiistan ollessa pahimmillaan. Nyt, kun hän on vihdoin saanut palkata oman asianajajansa ja on askeleen lähempänä voittoa, lähimmäiset ovat avanneet suunsa.

Julkaisu on paljon aggressiivisempi, kuin mitä poptähdeltä on totuttu näkemään. Kuvassa lukee vain “älä koskaan unohda heitä, jotka eivät auttaneet sinua, kun tarvitsit heitä; äläkä heitä, jotka auttoivat ennen kuin edes pyysit sitä.”

Kuvatekstissa hän kirjoittaa asiasta tarkemmin.

“Ei ole mitään pahempaa kuin se, että lähimmäisesi, jotka eivät auttaneet sinua, julkaisevat yhtäkkiä tukevia viestejä,” hän aloittaa.

“Kuinka kehtaatte sanoa yhtään mitään,” hän jatkaa.

“Ojensitteko kätenne, kun olin hukkumaisillani?”

Spears ei mainitse ketään nimeltä, mutta sanoo, että “he tietävät, keitä he ovat.”

Sisko ja äiti eivät auttaneet

Vaikka kaikki voivat itse päätellä, kenestä Britney puhuu, kaksi henkilöä nousevat jokaiselle mieleen. Sekä Britneyn sisko Jamie Lynn että äiti Lynne ovat olleet hiljaa asiasta koko 13 vuotta kestäneen holhouskiistan ajan. Vasta nyt, kun Britney sai palkata oman asianajajansa, he ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa tukevia julkaisuja.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa ilmoitukset
Lähetä ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Uudet kommentit

Mainos

Gorilla Pieni