Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Julkkikset

Blake Lively ja Ryan Reynolds ovat olleet yhdessä 10 vuotta: loivat uudelleen ensitreffinsä

Blake Lively ja Ryan Reynolds ovat olleet yhdessä 10 vuotta
AOP

Yahoo kertoi hiljattain, että viime lauantaina Blake Lively ja Ryan Reynolds viettivät 10-vuotispäiväänsä. Hollywoodin rakastettu pariskunta on vetänyt yhtä köyttä jo pitkään ja he loivat uudelleen ensitreffinsä.

Lively kertoi Instagramin Tarinat -osiossaan, että he loivat ensitreffinsä uudelleen – mutta mukavamissa kengissä. Lively kertoo, että pariskunta ei olisi yhdessä, jos he eivät olisi viettäneet ekoja treffejään Bostonissa sijaitsevassa O Ya sushiravintolassa. He suuntasivat myös 10-vuotispäivänään kyseiseen ravintolaan.

Pariskunta tapasi vuonna 2010, kun kumpikin näytteli tärkeää osaa Green Lantern -leffassa. Vain vuosi myöhemmin he alkoivat tapailla toisiaan seurustelumielessä. Lively ja Reynolds kertoivat, että ennen ekoja treffejään he olivat vain hyviä kavereita ja pitivät yhteyttä pitkään. Ensitreffien jälkeen vain joitakin viikkoja myöhemmin Reynolds ehdotti, että heidän pitäisi ostaaa yhdessä talo – ja niin he tekivätkin. Reynolds kertoo, että heidän upea tapaamisensa ja klikkamisensa oli ”kuin sadusta.”

Pariskunnalla on kolme tyttöä: James, Inez ja Betty. Reynolds ja Lively ovat aktiivisia sosiaalisessa mediassa ja jakavat usein kuvia perheestään ja omasta arjestaan.

Blake Lively ja Ryan Reynolds yhdessä 10 vuotta

Instagram / Blake Lively

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com