Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Bebe Rexhan uima-asu paljasti enemmän kuin peitti – taatusti mielenkiintoiset rusketusraidat

Bebe Rexhan uima-asu paljasti enemmän kuin peitti
Instagram / Bebe Rexha

Yhdysvalloista kotoisin olev tunnettu muusikko Bebe Rexha on niittänyt mainetta ja kunniaa poptähden roolissa jo jonkin aikaa. Hänen musiikkinsa on jatkuvasti Billboardin kärjessä ja fanit seuraavat häntä ahkerasti. 31-vuotias laulaja on nyt herättänyt huomiota Instagramissa upeilla bikineillään, jotka paljastivat enemmän kuin peittivät.

Hiljattain Bebe Rexha julkaisi “photodumpin” eli kuva- ja videosarjan, jossa nähtiin kuvia ja videoita laulajasta. Ensimmäisessä kuvassa hän poseeraa autossa, seuraavalla videolla näemme hänet äänitysstudiolla ja kolmannella videolla näemme Bebe Rexhan sinimustissa, leopardikuvioisissa biksuissa, jonka narut jättävät takuulla mielenkiintoiset rusketusraidat. Hyperseksikäs Bebe Rexha näyttää rohkeasti vartaloaan ja fanit läähättävät kieli pitkällä. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun laulaja nähdään rohkeissa bikineissä.

Kuvasarjalla on jo reilusti yli 400 000 tykkäystä ja kommentit kielivät, että fanit pitivät tästä julkaisusta.

Bebe Rexha julkaisi taannoin uusimman albuminsa Better Mistakes, jota fanit joutuivat todella odottamaan, sillä edellisestä Expectations -albumi julkaistiin vuonna 2018.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset