Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Bebe Rexhan bileasun alle ei mahtunut rintaliivejä – kaula-aukko ulottui napaan saakka

Bebe Rexhan bileasun alle ei mahtunut rintaliivejä
Instagram / Bebe Rexha

Yhdysvalloissa uraa uurtanut laulaja Bebe Rexha tunnetaan räväkästä otteestaan. Hänen musiikkinsa on päätynyt Billboard -listalle useaan otteeseen ja hänen musiikkinsa on tällä hetkellä listojen kärjessä. 31-vuotias tähti on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa ja hän julkaisee koko ajan toinen toistaan räväkämpiä otoksia, joissa hänellä on päällään vaatetta hyvin niukasti.

Niin uimarannoilla kuin bileissäkin, Bebe Rexha on itsevarmana niukoissa vaatetuksissaan. Hiljattain hän julkaisi itsestään kuvasarjan, joka oli otettu Italian Venetsiassa. Nainen oli yökerhossa päällään Dolce & Gabbanan vintage bilemekko vuodelta 2005. Kaunotar oli kuitenkin unohtanut rintaliivit kotiin ja paljastava kaula-aukko ulottui jopa napaan saakka. Kuvasarjan viimeisimmissä kuvissa nähdään mekko catwalkilta – mallilla oli ainakin rintsikat mukana, mutta rohkea Bebe Rexha päätti ottaa ihan uuden otteen.

Kuva on saanut paljon tykkäyksiä ja kommentteja ja fanit ihastelevat hänen mekkoaan ja koko olemustaan.

Hiljattain Bebe Rexha sai TikTokissa kommenttia tummista silmänalusistaan: hän vastasi itsevarmana pitävänsä niistä ja tämä itsevarmuus on saanut naisen fanit ylistämään hänen anteeksipyytelemätöntä otettaan elämään.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset