Pidetään yhteyttä

Julkkikset

BB-Katja kertoo, miksi jalat lähtivät alta talosta putoamisen jälkeen ja miksi itkukohtaus ei hellittänyt – takana ymmärrettävä syy

BB-Katja kertoo, miksi jalat lähtivät alta talosta putoamisen jälkeen ja miksi itkukohtaus ei hellittänyt - takana ymmärrettävä syy
Instagram / Big Brother Suomi

Viime sunnuntaina BB-talosta häädettiin Katja. Lähetyksessä nähtiin dramaattisia hetkiä, kun Katjalta lähti jalat alta ja hän alkoi itkeä. Aikaisemmin lähetyksessä hän oli kertonut, että kisasta putoaminen on kova paikka.

Some huolestui kuitenkin todella, kun Katja ei ilmestynyt putoamisen jälkeen Instagram Liveen, kuten yleensä putoajilla on tapana. Vajaa viikko putoamisensa jälkeen hän julkaisi Big Brother Suomi Official Fanpage -Facebook-ryhmässä kirjoituksen, joka selvitti asiaa.

“BB-reissu oli aivan mahtava! Pettymys tippumisesta oli valtava ja vei kuvaannollisesti ja kirjaimellisesti jalat hetkeksi alta. Nyt, kun olen turvallisesti kotiutunut Ouluun BB-matkani jälkeen, haluan avata teille joitakin asioita ja selventää joitakin väärinkäsityksiä,” Katja aloitti kirjoituksensa.

“Häätölähetyksen jälkeen sain – yllätys, yllätys – voimakkaan itkukohtauksen, minkä vuoksi en osallistunut some-haastatteluun. Tunteet olivat vielä seuraavana päivänäkin pinnassa, joten sovimme tuotannon kanssa, että en osallistu myöskään illan koostelähetykseen Sannin kanssa,” Katja kirjoittaa.

Katja kertoo, että sai paljon lokaa niskaans aitkemisestään. Niinpä hän selvitää, että on itkuherkkä ihminen, eikä hänestä tarvitse olla huolissaan.

“Olen ihminen, joka tuntee asiat voimakkaasti ja myös näyttää tunteensa avoimesti. En yleensä pysty niitä peittelemään enkä yleensä edes haluaisi. Olen myös aina ollut itkuherkkä.”

“Itkemiseni ei siis tarkoita sitä, että olen henkisesti aivan romuna: kyyneleet vain tulevat helposti, jos herkistyn vähänkään syystä mistä hyvänsä. Minut tuntevat ihmiset kyllä tietävät, että itkuni ei yleensä ole syy huolestua, mutta ymmärrettävästi vieraampia tämä saattaa hämmentää,” hän sanoo.

Katja kertoi myös, että on ymmärtänyt tarvitsevansa lisää sisältöä elämäänsä.

Mainokset