Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Arttu Wiskari ja Pauliina-rakas yhdessä lähes 10 vuotta: paljastavat nyt suhteen salaisuuden

Arttu Wiskari ja Pauliina-rakas yhdessä lähes 10 vuotta
AOP

Muusikko Arttu Wiskari ja hänen rakkaansa Pauliina ovat olleet yhdessä lähes 10 vuotta. He kertoivat hiljattain Seiskalle, mikä heidän menestyneen suhteensa salaisuus on.

Pariskunta deittaili parin vuoden verran ennen kuin he astelivat avioon vuonna 2013. Heillä on kaksi lasta, joten perhe-elämä voi käydä hetkiseksi.

“Olemme sillä tavalla tylsiä, että haluamme toisiltamme vain, että olisi yhteistä aikaa. Se on meille tärkeintä,” Pauliina kertoi Varpu Hintsasen ja Emilia Salorannan Valo joka ei kadonnutkaan -kirjan julkistustilaisuudessa.

Wiskarit kertovat, että hyvä huumorintaju on tärkeää.

“Parisuhteemme salaisuus on pitkä pinna,” Pauliina sanoo.

“Kannattaa lisäksi tehdä työtä, josta pääsee aina viikonloppuisin pois. Silloin jaksaa paljon paremmin,” Arttu puolestaan vitsailee.

“Pitää valita sellainen kumppani, jonka tyhmille jutuille jaksaa nauraa tai ainakin esittää nauravansa,” Pauliina virnuilee.

Arttu kertoi myös, että menestynyt suhde on sellainen, jossa toisessa ärsyttävät jutut kääntyvät sellaisiksi, joista pitää.

Pariskunta ei ole vielä juhlinut 10-vuotispäiväänsä, mutta Pauliina toivoo, että puoliso veisi hänet syömään.

“Olemme nyt vuoden verran olleet saman katon alla ilman, että olen ollut töissä. Se on omaa juhlaa sekin,” Arttu toteaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa ilmoitukset
Lähetä ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Uudet kommentit

Mainos

Gorilla Pieni