Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Antti Kurhinen haluaa löytää rakkauden: käy treffeillä melkein joka päivä, mutta Tinderiin on tullut porttikielto

Antti Kurhinen haluaa löytää rakkauden: käy treffeillä melkein joka päivä
Instagram / Antti Kurhinen

Iltalehti paljasti hiljattain, että Antti Kurhinen (37) on kertonut haluavansa löytää elämänsä rakkauden. Tosi-tv:stä tuttu ja seksinukkebordellin pyörittäjänä tunnettu Kurhinen nähdään muun muassa Seiskan uudessa Poredeitti -sarjassa.

Nyt Kurhinen on kertonut Iltalehdelle, että haluaa löytää rakkauden. Hän sanoo, että on kokenut sen jo kerran ja haluaa löytää sen uudelleen. Mies kertoo, että käy treffeillä melkein joka päivä, mutta Tinderistä ei ole apua tässä hommassa. Hän on nimittäin saanut Tinderiin porttikiellon.

“Se tapahtui jo kaksi vuotta sitten. Laitoin kuvaukseeni jotain seksinukkebordellistani. Tinder tulkitsi sen niin, että myyn seksiä. Joka kerta kun laitan kasvoistani kuvan sinne, niin tekoäly tunnistaa minut ja lennän ulos,” Kurhinen sanoo.

Kurhinen sanoo, että Suomi on pieni maa deittailulle ja etenkin tosi-tv:stä syntyneet ennakkoluulot ovat karkottaneet joitakin naisia pois. Niinpä Venäjän kansalaisuuden omaava Kurhinen on kokeillut deittailua myös toisessa kotimaassaan.

“Se on vähän erilaista siellä. Olen käynyt Venäjällä treffeillä, mutta kaupungeissa ollaan aika materialistisia. Naiset kyselevät heti asunnosta, kellosta, autosta tai kengistäsi. Jos sulla on Toyota, niin he lähtevät kävelemään. Kaikki haluavat vain rahaa nykyään. Mulla on mennyt vähän maku siihen,” Kurhinen sanoo.

Mainokset