Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Anne Kukkohovi nappasi sakset käteen ja leikkasi hiuksensa uudelleen: myöhemmin kaduttaa

Anne Kukkohovi nappasi sakset käteen ja leikkasi hiuksensa uudelleen: myöhemmin kaduttaa
Instagram / Anne Kukkohovi

Televisiokasvona tunnettu Anne Kukkohovi oli juuri saanut ammattilaisen käsittelyssä kampaajalla itselleen upean lookin. Sadepäivän kunniaksi hän kuitenkin päätti napata sakset omiin käsiinsä ja leikata itselleen otsatukan. Moni nainen on ollut tässä tilanteessa, eikä lopputulos ole aina ollut se paras.

Annella on näyttänyt kuitenkin sakset pysyneen kädessä vallan mainiosti, nimittäin lopputulos keräsi paljon ihailevia kommentteja.

“Tuntui ranskalaiselta, leikkasin itselleni pehmeän (epätasaisen) otsatukan. Kadun myöhemmin,” Kukkohovi kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Alta näet, miltä hiukset näyttivät heti ammattilaisen käsittelyn jälkeen sekä Annen omatoimisen askartelun jälkeen. Ehkä Annella on tulevaisuudessa luvassa ura kampaajana?

Anne oli juuri saanut hiuksensa ammattilaisten käsissä uuteen uskoon. Hän kuitenkin päätti napata sakset käteensä ja leikata itselleen otsatukan. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Ilmeisesti homma hoitui varsin hienosti, sillä alla näet lopputuloksen pehmeästä, epätasaisesta otsatukasta. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset