Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Anna Abreu julkaisi koskettavan kuvan Instagramissa: “8v”

Anna Abreu julkaisi koskettavan kuvan Instagramissa: "8v"
AOP

Anna Abreu ja hänen puolisonsa Lauri Heiskari ovat pitäneet yhtä jo 8 vuotta. Pariskunta on sosiaalisessa mediassa yleisesti ottaen hissuksiin omasta suhteestaan eivätkä he julkaise juurikaan yhteiskuvia. Elokuun viimeinen päivä on kuitenkin omistettu omalle rakkaalle, nimittäin vuonna 2013, eli 8 vuotta sitten, elokuun viimeisenä päivänä pariskunta asteli avioon.

Sekä Anna että Lauri julkaisivat kumpikin omalla tahollaan yhteiskuvan. Annan julkaisema koskettava kuva herkisti myös fanit ja mustavalkoisesta, ilmeisesti häissä napatusta kuvasta tykkäävät monet. Myös monet julkkiskaverit, kuten Benjamin Peltonen, Chisu, Jukka Poika, Katri Niskanen ja Laura Haimila kommentoivat kuvaa.

Anna kirjoitti kuvatekstiin tyhjentävästi “8v.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Lauri Heiskari julkaisi myös omalla tilillään kuvan.

“Kiitos haleista. Tämä kuva on vuodelta 2013, jolloin menimme naimisiin. Pidetään tämä rakkaus hulluna ja nautitaan matkasta. P.s. Pahoittelut hänen hiuksistaan,” Heiskari veisteli kuvatekstissään.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Häitä tanssittiin Portugalissa

Anna on puoliksi portugalilainen, sillä hänen isänsä on Portugalista. Anna myös puhuu portugalia ja on laulanutkin omalla toisella kielellään. Häitä tanssittiinkin siis Lissabonissa, Portugalissa, vaikka pariskunta avioitui virallisesti Helsingissä pari kuukautta aikaisemmin.

Mainokset