Pidetään yhteyttä
Pussit.com mainos iso

Viihdeuutiset

Aleksi Valavuori aloitti yhdyskuntapalvelun: ”Hienot on fiilikset” – katso kuva!

Aleksi Valavuori aloitti yhdyskuntapalvelun
AOP

Urheiluvaikuttajana tunnettu Aleksi Valavuori (42) tuomittiin Seiskan mukaan alkuvuodesta Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa törkeästä veropetoksesta ja kahdesta törkeästä kirjanpitorikoksesta kahden vuoden ehdolliseen vankeuteen, kolmen vuoden liiketoimintakieltoon sekä 60 tunnin yhdyskuntapalveluun.

Aleksi myönsi oikeudessa syytteet ja otti vastuun teoistaan. Hän kertoi aikaisemmin sosiaalisessa mediassa, että syyllistä ei voi etsiä muualta kuin peilistä.

Valavuori aloitti yhdyskuntapalvelunsa maanantaina ja kertoi Seiskalle seuraavaa:

”Hienot on fiilikset, kun pääsee suorittamaan yhtä osaa tuomiosta. KRIS tekee todella tärkeää työtä päihde- ja vankilakierteessä olleiden kanssa ja toivottavasti pystyn omalla työpanoksellani olemaan avuksi mahdollisemman monelle,” Aleksi kommentoi.

Valavuori julkaisu myös ensimmäisen päivänsä päätteeksi kuvan Instagramissa ja kiitteli kokemusta.

”Yhdyskuntapalvelu, Day 1. Upeita ihmisiä, kovia kohtaloita. Kiitos lämpimästä vastaanotosta. Huomenna jatketaan,” hän kirjoittaa Instagramissa.

”Olen myös varsin kiitollinen suomalaiselle oikeusjärjestelmälle ja viranomaisille, kun yhdyskuntapalvelupaikaksi määrättiin näin merkityksellinen työ. Eka viikko käynnissä ja seitsemän edessä. Hyvää kesää kaikille,” Aleksi vielä lisäsi Seiskalle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos