Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Julkkikset

Aku Hirviniemen stunttikohtaus uudessa Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -leffassa päättyi veriseen naamaan

Aku Hirviniemen stunttikohtaus uudessa Luokkakokous 3 - Sinkkuristeily -leffassa päättyi veriseen naamaan
AOP

Perjantaina ensi-iltansa saava Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -leffa on odotettu elokuva, jonka on ohjannut menestyksekäs Hollywoodissakin tuttu Renny Harlin. Elokuvassa esiintyvät muuhn muassa Aku Hirviniemi, Jaajo Linnanmaa ja Sami Hedberg. Aku Hirviniemelle kävi Iltasanomien mukaan köpelösti eräässä stunttikohtauksessa.

Ensialkuun Hirviniemi kehuu Harlinin työtapoja.

”Nuorempana haaveammattini oli elokuvaohjaaja, ja Rennyn maailmanmenestys oli kova juttu. Kirjoitin hänelle jopa fanikirjeen. Rennyn kanssa työskentely oli siis eräänlainen dream come true,” Hirviniemi kuvailee.

”Ohjaaja on myös esimies, ja Rennylle pisteet siitä, että kuvauksissa oli aina todella hyvä tunnelma, ja hän huomioi kaikki työryhmän jäsenet. Siitä on paljon ammennettavaa suomalaiseen työkulttuuriin. Joskus tuntuu, että kiristellään liikaakin,” hän jatkaa.

Toimintaa tihkuvassa komedialeffassa Hirviniemelle kävi kuitenin hassusti.

”Eläydyin erääseen kohtaukseen niin, että löin pääni pöytään voimalla ja nenääni tuli vekki. Tipahdin pöydän alle ja Renny huikkasi, että vedetään kohtaus vielä kerran. Kun nousin ylös, tuotantoryhmä katsoi täysin veristä naamaani ja totesi, että eiköhän tämä kuvauspäivä ollut tässä,” Hirviniemi kertoi Iltasanomille.

”Myöhemmin maskiosastolla oli paikkailtavaa. Mutta ei se mitään, ehkä pieni jälki nenässä luo katu-uskottavuutta,” hän vitsailee.

Odotettu Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily tulee ensi-iltaan perjantaina. Trailerin näet alta. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com