Pidetään yhteyttä

Viihdeuutiset

ABBA:n jymyuutinen: Uutta musiikkia ja Lontoon keikka vuonna 2022!

ABBA:n jymyuutinen: Uutta musiikkia ja Lontoon keikka vuonna 2022!
AOP

Ruotsalainen legendaarinen suosikkiyhtye ABBA kiusoitteli fanejaan sosiaalisessa mediassa jo viime viikolla ilmoittaen, että jotain tapahtuu 2. syyskuuta. Eilen illalla kello 19:45 ABBA ilmoitti Youtube-kanavallaan, että heiltä on tulossa uutta musiikkia ja uusi keikka.

Uusi albumi nimeltään Voyage tulee ulos marraskuun 5. päivä. Viimeisestä albumista on jo 39 vuotta, joten uutta musiikkia onkin saatu odottaa. Lisäksi ABBA ilmoitti legendaarisesta uudesta keikasta Lontoossa keväällä 2022. Se tulee oletettavasti olemaan paljonpuhuttu hologrammikeikka.

ABBA nousi kuuluisuuteen vuonna 1974 kappaleellaan Waterloo, kun yhtye voitti Euroviisut. Siitä saakka ABBAa on kuunneltu ympäri maailmaa. Joitakin heidän tunnetuimmista kappaleistaan ovat muun muassa Gimme! Gimme! Gimme!, Mamma Mia, Super Trouper ja Winner Takes It All.

ABBA on akronymi yhtyeen jäsenten nimistä: Agnetha Fältskog, Anni-Frid “Frida” Lyngstad, Benny Andersson ja Björn Ulvaeus.

NPR kertoo ABBAn sanoneen seuraavaa:

“Aloitimme tauon keväällä 1982 ja nyt on aika päättää se. Sanotaan, että on tyhmää odottaa yli 40 vuotta albumeiden välillä, joten olemme äänittäneet The Visitors -albumin seuraajan.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset