Pidetään yhteyttä

Julkkikset

ABBA uutisoi jotain tänään kello 19:45 – onko tulossa uutta musiikkia tai hologrammikiertue?

ABBA uutisoi jotain tänään kello 19:45 - onko tulossa uutta musiikkia tai hologrammikiertue?
AOP

Iltalehti uutisoi tänään, että ruotsalainen megayhtye ABBA tulee ilmoittamaan tänään jotain jännittävää kello 19:45 omalla Youtube -kanavallaan livenä. Joukko faneja on kutsuttu saapumaan myös paikan päälle Tukholman Gröna Lundiin, New Yorkiin ja Wieniin.

ABBAn virallinen Twitter -tili julkaisi viime viikolla twiitin, jossa nähtiin vain päivämäärä 2. syyskuuta, eikä mitään muita tietoja. Yhtyeen fanit odottavakin innolla, että julkaisevatko Agnetha Fältskog, Anni-Frid, Lyngstad, Björn Ulvaeus ja Benny Andersson mahdollisesti uutta musiikkia. Uuden musiikin julkaisemisesta on puhuttu jo jonkin aikaa ja kuka tietää, ehkä tänään saamme tiedon uuden musiikin julkaisupäivästä.

Toinen spekulaatio on se, että ABBA olisi lähdössä hologrammikiertueelle ympäri maailmaa. Tällä kiertueella yhtyeen jäsenet nähtäisiin lavalla hologrammeina heijastettuna.

ABBA nousi kuuluisuuteen vuona 1974 voittaessaan Euroviisut biisillään Waterloo. Muita tuttuja yhtyeen kappaleita ovat muun muassa Mamma Mia, Dancing Queen, Take a Chance on Me ja Gimme! Gimme! Gimme!.

Jäämme jännittyneinä odottamaan, mitä ABBA ilmoittaa faneilleen varttia vaille kahdeksan. Voit seurata lähetystä livenä ABBA:n omalta Youtube -kanavalta.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Uudet kommentit

Mainos

Gorilla Pieni