Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Kuumat

56-vuotias malli testaa Instagramin rajoja: ”Siellä se äiti on taas alasti”

56-vuotias malli alastomana Instagramissa
Instagram / Paulina Porizkova

Paulina Porizkova (56) on tsekkiläissyntyinen supermalli ja näyttelijä, joka on aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja esiintyy ilmeisen rohkeana myös kuvissaan. Hän oli hiljattain lomalla Italiassa, jossa hän julkaisi upean kuvan itsesään kylpyhuoneessa useiden pelien ympäröimänä. Kuvassa hän on kokonaan alasti, mutta on peittänyt tärkeät alueet.

”Roomassa sijaitsevassa hotelli Edenissä, jossa majoitun, on kauniin huoneen lisäksi tämä kaunis kylpyhuone. Töiden ja kiireettömän kylvyn jälkeen minua alkoi tylsistyttämään, mikä johti tähän narsismin juhlaan, alastomaan selfieen,” Porizkova kirjoittaa.

”Mitä muuta olisi voinut tehdä? Tarkoitan, sellaisten asioiden lisäksi kuin hyvän kirjan lukeminen tai italialaisen television katseleminen. Se itse asiassa sai minut miettimään, mitä tapahtuisi, jos antaisi miehelle peilin ja kameran sekä paljon vapaa-aikaa verrattuna naiseen,” Porizkova jatkaa.

Yksi hänen seuraajistaan kysyy, mitä hänen lapsensa sanoisivat moisesta nakuilusta. Malli vastaa, että hänen lapsensa kasvoivat kodissa, jossa alastomuus on luonnollista.

”He ovat kasvaneet kotona, joka ei häpeä kehoa millään tavalla. Joten ei, he luultavasti vain sanovat, että siellä se äiti on taas alasti,” Porizkova kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com