Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Youtube-tähti Mmiisas joutui kotirauhan häirinnän uhriksi – veti tiukan viivan materiaalin kuvaamiseen

Youtube-tähti Mmiisas joutui kotirauhan häirinnän uhriksi - veti tiukan viivan materiaalin kuvaamiseen
Youtube / Mmiisas

Youtubesta tuttu vloggaaja Miisa Rotola-Pukkila eli Youtubessa Mmiisas kertoi hiljattain Me Naiset-lehdelle joutuneensa kotirauhan häirinnän uhriksi. Miisa on yksi Suomen tunnetuimmista Tubettajista.

Miisa kertoi Me Naisille, että ammattinsa vuoksi hän on joutunut kotirauhan häirinnän uhriksi. Se tapahtui silloin, kun hän asui vielä Tampereella.

”Sen jälkeen olen ollut tarkka, että en kuvaa mitään materiaalia kotini lähistöllä, että asuinpaikkaani ei voi mitenkään jäljittää,” Rotola-Pukkila kuvailee Me Naisille. Tapauksen jälkeen Miisa asetti tiukemmat rajat materiaalin kuvaamiselle.

Myös Miisan avopuoliso Tomas Grekov on myös ammatiltaan Tubettaja ja pariskunta on joutunut asettamaan rajoja myös sille, mitä he näyttävät parisuhteestaan kameralle.

”Esimerkiksi meidän parisuhteessa kaikki läheisyys tapahtuu kameroiden ulkopuolella. Emme ole koskaan pussanneet videolla,” Grekov jatkaa Me Naisten haastattelussa.

Pariskunta on kertonut astelevansa avioon ensi vuonna. He aikovat jakaa tunnelmia häitä ennen ja sen jälkeen, mutta itse juhla pysyy yksityisenä.

Pääset katsomaan yhden Miisan uusimmista videoista alta.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos