Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Wallu Valpiolla uudet suunnitelmat: muuttaa Turkkiin! Kesät Fiskarsissa, talvet Turkissa

Wallu Valpiolla uudet suunnitelmat: muuttaa Turkkiin! Kesät Fiskarsissa, talvet Turkissa
AOP

Wallu Valpio on tehnyt Seiskan tietojen mukaan melkisen rohkean päätöksen: hän on luopumassa Helsingin asunnostaan ja muuttamassa Turkkiin – ainakin talvikuukausiksi. Seiska sai vihiä asiasta, kun lukijat olivat nähneet Valpion myyvän tavaroitaan Facebookin kirppiksellä.

”No paljastetaan nyt, kun tämä varmasti tulee pian kaikkien tietoisuuteen: olen antanut Helsingin-asuntoni pois ja muutan Turkkiin. Jatkossa aion olla talvet Turkissa ja kesät Fiskarsissa,” Wallu paljastaa heti aluksi.

Valpiolla on Fiskarsissa historiallinen kesäasunto, jossa hän viihtyy joka kesä. Kesäkodissa ei ole edes juoksevaa vettä, mutta se ei haittaa: Fiskars on täynnä historian havinaa ja rauhallista tunnelmaa.

Valpiolla on ollut jo jonkin aikaa 30 neliön asunto Turkin Alanyassa. Asunnon yhteydessä on myös muun muassa uima-allas, kylpyläosasto, saunoja, kuntosali, elokuvateatteri, koripallokenttä, kaupan ja ravintola.

”Siellä on ihmisen hyvä olla,” Valpio sanoo.

”Jatkossa lokakuusta huhtikuuhun nautin Välimeren auvoisesta auringosta ja huhtikuusta lokakuuhun Fiskarsin nautinnollisesta rauhasta,” Wallu kertoo.

Helatorstai klubi jatkuu

Helatorstai-klubi jatkuu ensi keväänä.

”Hähhää! Ette te minusta tässäkään pääse. Klubi palaa kovempana kuin koskaan. Eihän nyt tällainen lajissaan viimeinen Helsinki-veteraani karvoistaan pääse, eli siellä nähdään ensi keväänä, kun tulen takaisin Suomeen,” Wallu nauraa.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos