Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Voice.fi: Erika Vikman paljastaa fanipostinsa sisältöä – näitä asioita hän ei halua nähdä

Erika Vikman paljastaa fanipostinsa sisältöä - näitä asioita hän ei halua nähdä
Instagram / Erika Vikman

Laulaja Erika Vikmanilla on ollut vientiä viime kesänä, nimittäin hän on suunannut hiki hatussa festareilta toiselle. Hiljattain Erika pohti Satu Kotosen haastattelussa kokeneensa paljon kateutta uransa aikana.

”Tapani tuoda naisellisuutta esiin on huomiota herättävä, rohkea, välillä provokatiivinen. Se aiheuttaa ihmisissä vahvoja fiiliksiä ja uskon, että osa vihasta on kateutta,” Vikman pohtii.

Hän kertoo saavansa paljon yhteydenottoja sosiaalisessa mediassa ja kokee somen olevan kuin fanipostiluukku. Hän lukee yhteydenottoja päivittäin ja joukossa on niin positiivisuutta kuin törkyviestejä.

”Kyllä mä luen joka päivä, ja se on nykyajan fanipostiluukku mielestäni. Sinne tulee kiinnostavia yhteydenottoja, merkittäviä tarinoita ihmisiltä ja toki joitain kuvia, joita en haluaisi nähdä,” Vikman kertoo haastattelussa.

Hän kertoo rakastavansa tarinoita, joissa hänen musiikkinsa on vaikuttanut faniin positiivisesti.

”On saattanut tulla ihmiseltä viestiä, että on ollut syvässä epätoivossa ja kokenut ulkopuolisuuden tunnetta tästä maailmasta. On ollut jopa valmis riistämään itseltään hengen, mutta on saanut voimaa ja rohkeutta jaksaa olla ja elää mun musiikkini kautta. Onhan se merkittävää,” Vikman muistelee.

Ihmisten kokemuksen antavat hänen työlleen myös merkitystä.

”Kun Cicciolinaa kirjoitettiin, en todellakaan ajatellut, että tämä biisi voi pelastaa jonkun elämän. Onhan se hurjaa. Kiitos heille tarinoista, ne antavat mullekin voimaa jatkaa ja tulee olo, että tällä kaikella on oikeasti merkitys,” Vikman sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos