Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Victoria’s Secretin malli näytti, kuinka hänen rintansa ovat kasvaneet lopetettuaan mallin työt kyseiselle brändille – video hämmästyttää

Victoria's Secretin malli näytti, kuinka hänen rintansa ovat kasvaneet lopetettuaan mallin työt kyseiselle brändille - video hämmästyttää
AOP

Australialainen malli Bridget Malcom on tehnyt vuosien saatossa mallin töitä monille brändeille, joista yksi tunnetuimpia on Victoria’s Secret. Nyt 29-vuotias Bridget Malcom ei enää tee brändille töitä ja on jopa kritisoinut sitä avoimesti sosiaalisessa mediassa.

Nyt hän on julkaissut TikTok-tilillään videon siitä, kuinka hänen rintansa ovat muuttuneet sitten vuoden 2016. Vuonna 2016 Victoria’s Secretin muotinäytöksessä hänellä oli päällään rintaliivit kokoa 30A (EU 65A) ja ne olivat hänen päällään liian isot. Nyt hän näyttää videollaan, kuinka hänen rintansa ovat kasvaneet, kun hän on alkanut syömään terveellisesti eikä ole enää alipainoinen. Hän eli aikaisemmin jopa vuoden pelkästään kasviksilla ja proteiinijuomilla.

Videolla Bridgetin rinnat ovat kokoa 34B (EU 75B) ja entiset rintsikat ovat aivan liian pienet.

”Katsokaa miten suurilta nuo rintaliivit näyttävät päälläni. Tuo suru, joka näkyy silmissäni vuoden 2016 näytöksessä särkee sydämeni,” Malcolm kertoo kuvaa näyttäessään.

Monet ovat kommentoineet videota ja se on saanut yli 2,3 miljoonaa näyttökertaa. Seuraajat ovat iloisia, että Bridget voi paremmin.

Bridget Malcomia ei hyväksytty vuoden 2018 VS-muotinäytökseen, sillä hänen ”kroppansa ei näyttänyt tarpeeksi hyvältä.” Bridget ja monet muut mallit ovat kritisoineet brändiä ja sitä, kuinka se kohtelee mallejaan.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

@bridgetmalcolm

too little too late Victoria’s Secret #victoriassecret #victoriasecretshows #CompleteMyLook #MyColoredHair

♬ original sound – Bridget Malcolm

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos