Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Veronica Verho kommentoi sometrendiä napakalla otteella: ”Rakastan somea hirmuisesti, mutta välillä se tekee mut myös aika surulliseksi”

Veronica Verho kommentoi sometrendiä napakalla otteella: "Rakastan somea hirmuisesti, mutta välillä se tekee mut myös aika surulliseksi"
Instagram / Veronica Verho

Somevaikuttaja Veronica Verho, joka on myös juontajana tunnettu, avautui hiljattain tärkeästä asiasta sosiaalisessa mediassa.

”Rakastan somea hirmuisesti, mut välillä se tekee mut myös aika surulliseksi,” Veronica aloittaa kirjoituksensa.

”On ehkä vähän pelottavaa, että jotkut rakentaa kokonaisen brändin esimerkiksi lapsen ympärille, joka ei tajua asiasta vielä mitään. Sama pätee eläimiin, jotka vielä vähemmän ymmärtää asiasta mitään,” hän jatkaa.

Hän sanoo, että monet vanhemmat käyttävät lapsiaan TikTok-videoissaan ja muualla somessa. Kun julkaisut saavat huomiota, niistä saa rahaa. Brändi rakennetaan lapsen tai eläimen ympärille ottamatta huomioon sitä, millaista olotilaa tai traumaa se voi aiheuttaa lapselle.

”Tiktokista löysin just todella inhottavan esimerkin yhdestä ”hauskasta” trendistä, missä testataan kuinka taapero reagoi kun hänen vanhempi UNOHTAA hänet kotiin ja lähtee itse ulos. Reaktio oli lapsen ahdistunutta itkua. Hauskaa. Mulla ei oo mitään kokemusta lapsen kasvatuksesta eikä omista lapsista, mutta siltikin mua ahdisti tuollaiset videot,” hän kommentoi napakasti.

Eläimet myös somehuvin kohteena

Veronica korostaa, ettei ole väärin tehdä omalle eläimelle IG-tiliä tai julkaista niistä kuvia.

”Esimerkkinä taas yksi trendi Tiktokista: ”mikä outo asia triggeröi koiraasi?” Koiralle näytetään jotain asiaa tai soitetaan ääntä, jonka jälkeen eläimet juoksevat päin seiniä ja omistajat nauravat. Koirille puetaan aivan ihme asioita päälle, jolloin niiden liikkuminen näyttää ”hassulta” ja omistaja nauraa,” hän sanoo.

”Älä käytä hyväksi lapsia tai eläimiä somessa, he kun eivät välttämättä itse osaa kieltäytyä siitä vaikka haluaisivatkin.”

Monet Veronican seuraajat ovat samaa mieltä ja ovat kommentoineet asiaa kiivaasti kommenttikentässä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos