Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Veronica Verho kävi korjauttamassa kasvonsa kirurgilla: ”Harras toive”

Veronica Verho kävi korjauttamassa kasvonsa kirurgilla: "Harras toive"
Instagram / @mariieveronicaofficial

Juontaja Veronica Verho kertoi Instagramin videotarinoissaan, että on käynyt kirurgin vastaanotolla. Hän otti teini-ikäisenä ulkomailla ilman vanhempien lupaa bridge-lävistyksen nenänvarteen ja nyt hän päätti korjauttaa lävistyksestä aiheutuneet reiät.

”Minulla ne pallot on tuossa nenän päällä, se on ihan väärässä kohtaa, se ei todellakaan ole suorassa,” Veronica kertoo verraten omaa lävistystään kuvaan, jossa näytetään bridge-lävistyksen oikea kohta.

”Toisaalta taas 16-vuotiaana kuinka hyviä päätöksiä muutenkaan tein, että en sinänsä ole yllättynyt.”

Hän kertoi ottaneensa lävistyksen pois 20-vuotiaana eli 6 vuotta sitten.

”Minulla oli hirveän harras toive siitä, että toivottavasti se menee vielä umpeen. Se meni umpeen, mutta en nähnyt mitään muutosta kasvoillani. Eivät ne reiät kadonneet yhtikäs mihinkään,” Veronica sanoo.

”Se oli minun itsetunnolleni tosi iso kolaus, kun tajusin, että eihän nämä muutu tästä mihinkään. Koetin peittää niitä meikillä ja huomasin, että pidän kättä kasvoilla. Jos puhutaan lävistysarvista, monille on jäänyt huomattavasti pienemmät kuin minulle. Harmitti se, että miksei minulle voinut käydä näin.”

Huippumalli haussa-ohjelmaa juontaessaan Veronica tapasi työryhmän jäsenen, joka oli myös käynyt tikkaamassa lävistysreikiä. Veroica sai myös suosituksen ja päätti lähteä hoitamaan homman kuntoon.

”Tässä on erilaisia riskitekijöitä, tietysti, että ei se näytä ikinä siltä, mitä se on ollut joskus. Siitä voi tulla isompi siitä arvesta, se voi levitä, siihen voi kasvaa uutta arpea. Nämä ovat skenaarioita, joita voi tapahuta. Sitten on myös sellainen vaihtoehto, että siitä tulee paljon pienempi. Ei ole niitä reikiä, on vain pienet arvet jäljellä,” Veronica kertoo.

Hän kertoo, että ainoastaan puudutuspiikki teki kipeää. Koko operaatio kustansi 446 euroa ja 20 senttiä.

Veronica sanoo kuitenkin, ettei kadu lävistystä, sillä se oli hänelle teini-ikäisenä todella tärkeä asia.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos