Pidetään yhteyttä

Viihde

“Varo mitä sanot”: Prinssi William ja Kate julkaisivat ensimmäisen videon Youtube-kanavallaan

William ja Catherien julkaisivat Youtube-kanavan
Youtube

Herttuapari William ja Catherine ovat laajentavat sosiaalisen median näkyvyyttään avaamalla oman Youtube-kanavan. Debyyttivideo alkaa siitä, että pariskunta istuu sohvalla ja Prinssi William vitsailee Katelle: ”Ole varovainen, mitä sanot nyt, koska nämä kaverit kuvaavat kaiken.”

”Tiedän”, vastaa Kate ja noin puoli minuuttinen video lähtee käyntiin elektronisen musiikin tahdittamana. Video koostuu lyhyistä pätkistä tilaisuuksia ja esiintymisiä, joihin pariskunta on osallistunut vuosien aikana.

Youtube-kanava kantaa nimeä The Duke and Duchess of Cambridge, herttuaparin arvonimien mukaisesti. Siellä tullaan näkemään tulevan kuninkaan ja kuningattaren videoita seuraavien kuukausien aikana.

Tämä ei suinkaan ole heidän ensimmäinen sosiaalisen median kanavansa, sillä heiltä löytyy ennestään jo Twitter- ja Instagram-tilit.

Itse Kuningatar Elizabeth avasi myös Youtube-kanavan vuonna 2007. The Royal Family-kanavalla nähdään videoita kuninkaallisten elämästä. Sosiaalisen median kanavat ovat aina olleet tärkeä työkalu kuninkaallisen perheen jäsenille, mutta niiden suosio on kasvanut entisestään koronaviruspandemian aikana.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos