Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Valtteri Bottaksen naisystävä Tiffany Cromwell vierailulla Suomessa: jakanut upeita kesäisiä otoksia

Valtteri Bottaksen naisystävä Tiffany Cromwell vierailulla Suomessa
AOP

Formula 1 -kuljettaja Valtteri Bottas ja hänen naisystävänsä australialainen pyöräilijä Tiffany Cromwell ovat käymässä Suomessa. Kuvien perusteella he ovat viettäneet aikaa Nastolassa.

Mercedes-AMG Petronas tallille ajava Bottas on seurustellut Cromwellin kanssa jo kahden vuoden ajan. Tiffany matkustaa Valtterin mukana kisoissa ja he jakavat toisistaan usein kuvia Instagramissa. Myös Valtterin Tarinat -osiossa nähdään usein kuvia Tiffanystä. Valtteri on monesti lähtenyt myös kaunottaren matkaan pyörälenkeille, joita on suoritettu muun muassa Monacon kaunissa maisemissa.

Nyt pariskunta on käymässä Suomessa kisojen välissä ja Tiffany on jakanut ihanan kesäisiä kuvia. Hän kirjoittaa kuvatekstissä, että nauttii lyhyestä kesätauosta ennen kuin on aika palata takaisin sorvin ääreen ja lähteä taas kisoihin. Bottas on ollut kameran takana nappaamassa kuvia ja kommenttikentässä on jopa kehuttu Bottaksen valokuvaustaitoja. Ehkä F1-kuskille avautuu uusi ura valokuvaajana, kun moottoriurheilun ura tulee päätökseen.

Cromwell teki viime viikolla olympiadebyyttinsä naisten maantiepyöräilyssä, sijoittuen sijalle 26.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos