Pidetään yhteyttä

Viihde

Uuh, sexy mama! – Jannika B julkaisi ihanan kuvan

Jannika B julkaisi söpön raskauskuvan
AOP

Muusikkopariskunta Jannika B ja Toni Wirtanen ilmoittivat vasta hetki sitten odottavansa toista lastaan. Nyt Jannika julkaisi ihanan kuvaparin pyöristyneestä vatsastaan. Kuvassa onnellisen näköinen laulaja poseeraa mustassa topissa ja äitiyslegginseissä. Pyöristynyt vauvamaha ei jää huomaamatta iloisen laulajan kuvista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jannika B (@jannikabofficial)

– Hell yeah sexy mama!! Nää mammapöksyt on niiiiin mukavat!! hehkuttaa Jannika kuvissaan.

Jannika on usein postaillut kivoja kuvia itsessään omalla Instagram-tilillään. Laulaja on nähty kuvissa niin vahvassa meikissä kuin täysin meikittömänäkin, kuten nytkin. Monissa kuvissa on nähty myös koko perhe, johon kuuluu Jannikan ja Tonin lisäksi heidän esikoistyttärensä Martta, joka syntyi vuonna 2015.

Martta on nyt saamassa pikkusiskon, sillä perhe paljasti jo aikaisemmassa julkaisussa uuden tulokkaan sukupuolen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jannika B (@jannikabofficial)


– Hei, me lisäännytään! Hyvää äitienpäivää meille monenlaisille äideille ja äidinmielisille! Erityisesti omalle äidilleni, jonka takia osaan olla paras mahdollinen äiti tyttäre(i)lleni, kirjoitti Jannika aikaisemmassa julkaisussa.

Pariskunnan tarina alkoi vuonna 2011, kun Jannika oli haastatellut Tonia blogiinsa. Haastattelusta jäi hauskoja muistoja, sillä Toni oli antanut Jannikalle silloin myös hyvin suorasanaisia elämänohjeita.

– Tasan viisi vuotta sitten haastattelin erästä kaljua punkkaria blogiini. Se antoi kaksi neuvoa. 1. Älä jätä päivätöitäsi 2. Älä ryhdy laulajaksi. Vaan kuinkas sitten kävikään? Jannika kertoi vuonna 2016.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos