Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tuija Pehkosen pääsiäistä varjosti suuri suru: ”Ekaa kertaa oon tilanteessa…”

Tuija Pehkosen pääsiäistä varjosti suuri suru: "Ekaa kertaa oon tilanteessa..."
Instagram / @tuijapehkonen

Radiojuontaja Tuija Pehkonen kertoi muutama viikko sitten isänsä poismenosta mustavalkoisella kuvalla.

Tuija päivitti tuntemuksiaan myös pääsiäisen alla. Kuvapäivityksensä yhteydessä Tuija kertoo olevansa tilanteessa, jossa omia tunteita on vaikea käsitellä.

”Mahtunut paljon ajatuksia tähänkin viikkoon. Ekaa kertaa elämässäni oon tilanteessa, jossa en osaa tai pysty sanoittamaan tuntemuksiani ja niitä ajatuksia, joita käyn läpi,” Tuija kirjoittaa.

”Näköjään elämään kuuluu tällainenkin. Ja se, että kaikki ääripäät on läsnä samaan aikaan. Ihan hirveän iso suru takaraivossa koko ajan ja samalla tapahtuu niin hienojakin asioita,” hän lisää.

”Tässä opettelen hyväksymään tätä päänsisäistä myllerrystä ja tasapainottelemaan sen keskellä. Paljon on vielä opittavaa,” Tuija miettii.

Seuraajien kannustavat ja tukevat kommentit ovat lämmintä luettavaa.

”Surutyö on raskasta. Se voi iskeä kesken naurunkin jonka jälkee tuleekin itku. Epätodellinen tunne siitä, että ei voi enään tavata tai halata, se koskee,” eräs kirjoittaa.

”Ekat juhlapyhät ilman sitä läheistä on hankalia, vielä seuraavanakin vuonna. Koko ajan kuitenkin sitä menee eteenpäin, vaikka askel on raskas ja mieli välillä musta,” toinen kannustaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos