Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tori Spelling paljasti hankkivansa uudet ja isommat rinnat – Vaatimus tuli varsin yllättävältä taholta

Tri Spelling uusii rintaimplantit
Instagram / Tori Spelling

Tori Spelling, 48, kertoi hiljattain E!News:n haastattelussa, että hän on päättänyt uusia rintaimplanttinsa. Hän heräsi rintaimplanttien uusimiseen sen jälkeen, kun hänen tyttärensä Stella, 13, kertoi äidilleen olevansa huolestunut hänen nykyisistä rintaimplateistaan.

90-luvun televisiosarjasta Beverly Hills 90210 ja tosi-tv-sarjoistaan tutuksi tulleelle näyttelijälle tehtiin alun perin rintaimplantit 20 vuotta sitten, mutta hän ei silloin tiennyt, että mahdollisten terveydellisten komplikaatioiden vuoksi ne pitäisi jossain kohtaa uusia.

”Otin rintaimplantit hyvin nuorena, ja en tiennyt, että niiden voimassa olo päättyy jossain vaiheessa.”, hän kertoi.

”Tyttäreni todella herätti minut, hän tuli luokseni ja sanoi: ”Äiti, olen huolissani. Olet lykännyt tätä. Kerroit minulle jo vuosia sitten, että sinun on uusittava implanttisi.”

Tori myöntää, että hän on tiennyt jo yli kymmenen vuotta, että uusiminen tulisi tehdä jossain vaiheessa. Vuonna 2011 Yhdysvaltain elintarvike-ja lääkintävirasto (FDA) varoitti, että todennäköisyys kompilkaatioihin kasvaa ajan mittaan. Implantit tulisi vaihtaa uusiin viimeistään 10 vuoden sisään leikkauksesta.

Tori paljasti joulukuussa 2021 SiriusXM:n Jeff Lewis Liven jaksossa, että hänen on määrä mennä veitsen alle 27. helmikuuta. Hän kertoi, että uusien implanttien valinta oli aiheuttanut päänvaivaa, hän ei ole tiennyt millaiset implantit ottaisi ja minkä koon valitsisi. Lääkäri oli esitellyt hänelle erilaisia vaihtoehtoja, mutta nämä esimerkit olivat saaneet Torin vain enemmän hämmentyneeksi. Nyt hän on päättänyt, että implantit tulevat tällä kertaa olemaan hieman isommat ja täyteläisemmät, kuin hänen nykyiset. Hän kuitenkin vakuuttaa, että ne eivät tulisi näyttämään isommilta, mutta ryhdikkäämmiltä.

Tori on ollut naimisissa kanadalaisen näyttelijän Dean McDermottin kanssa vuodesta 2006. Parilla on viisi yhteistä lasta. Liam, 14, Stella, 13, Hattie, 10, Finn, 9 ja Beau, 4.

Lähde: Hollywood Life

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos