Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Toimittaja esitti Gillian Andersonille nolon kysymyksen: näyttelijä hoiti tilanteen ihailtavalla tavalla

Toimittaja esitti Gillian Andersonille nolon kysymyksen: näyttelijä hoiti tilanteen ihailtavalla tavalla
AOP

Netflixin supersuosittu Britannian kuningasperheestä kertova sarja The Crown on kerännyt huomiota maailmanlaajuisesti. Hiljattain sarjassa Britannian entisen pääministerin, Margaret Thatcherin roolia vetänyt Gillian Anderson nappasi Emmy-palkinnon parhaasta naissivuosasta. Anderson oli haastattelussa pokaamansa palkinnon jälkeen. Haastattelussa kuitenkin kävi nolo kömmähdys, joka onneksi koitui vain positiiviseksi asiaksi Andersonin kannalta.

Alla olevalla videolla näet haastattelun, jossa toimittaja kysyi Andersonilta, oliko tämä jutellut Margaret Thatcherin kanssa roolistaan ennen kuvausten alkua. Thatcher menehtyi vuonna 2013, The Crown -sarja tuli Netflixiin vuonna 2016 ja Andersonin roolia näytettiin tuotantokaudella vuonna 2020. Andersonin ilme ei värähtänytkään, kun hän vastasi toimittajan meganoloon kysymykseen.

”Tuota, en ole puhunut Margaretille,” Anderson vastasi kysymykseen.

Kömmähdyksen jälkeen haastattelu jatkui saumattomasti, eikä Anderson maininnut pääministerin menehtymisestä mitään. Monet ovat antaneet Andersonille kiitosta siitä, että hän hoiti kysymykseen vastaamisen ammattimaisin elkein nolaamatta toimittajaa. Monet ovat toisaalta kritisoineet sitä, että toimittaja ei selvästi ollut tehnyt taustatyötä ennen haastattelun alkamista.

Kyseisen tilanteen näkee alla olevalta videolta kohdasta 2:30.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos