Pidetään yhteyttä

Julkkikset

TIS-Mira huippukunnossa fitness-expon lavalla – kuvat somessa!

TIS-Mira huippukunnossa fitness-expon lavalla - kuvat somessa!
Instagram / Mira Ahola

Temptation Island Suomi-ohjelmasta tuttu Mira Ahola nousi julkisuuteen aiheutettuaan kohua peittojen heiluttelulla. Sittemmin hän aiheutti tarpeetonta kohua päädttään sänkyyn sinkkumiehen kanssa. Ahola kertoi jopa saaneensa tappouhkauksia.

Nykyään Ahola on kova kuntoilemaan ja hän kävi jopa Nordic Fitness Expon lavalla esittelemässä lihaksensa. Mira sijoittui kahdeksanneksi.

”Olin itse tälläkertaa sarjani kahdeksas, vaikka edellisissä kisoissa sain SM – pronssia. Kuten olen sanonut, tämä ei tullut yllätyksenä sinänsä, koska tiesin kunnon jäävän vajaaksi, mutta halusin kuitenkin nähdä, mihin se riittäisi,” Mira kertoo julkaisussaan.

Mira muistuttaa, että kyseessä on arvostelulaji, eikä koskaan voi tietää, ketä vastaan kisaa.

”Tämä on kuitenkin arvostelulaji, jossa et voi sijoitustasi tietää, ennen kuin teidät laitetaan riviin pönöttämään vierekkäin. Sijoituksesi riippuu niin monesti tekijästä: vaikka kuinka olisit nähnyt valtavan onnistuneen effortin oman kuntosi eteen, joku toinen voi silti olla parempi. Aina se kirein, lihaksikkain, esiintymistaitoisin jne ei voita, vaan on monen tekijän summa.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jokin aika sitten Mira julkaisi somessa muutoskuvan kropastaan. Hän esitteli seuraajilleen, minkälaisen muutoksen noin vuodessa voi saada aikaiseksi. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos