Pidetään yhteyttä

TV

TIS-Marlon valehteli tuotantoyhtiölle rikostaustastaan: ”Luotamme rehellisyyteen,” tuotantoyhtiöstä sanotaan

TIS-Marlon valehteli tuotantoyhtiölle rikostaustastaan: "Luotamme rehellisyyteen," tuotantoyhtiöstä sanotaan
Instagram / TISuomi

Hiljattain uutisoimme, että Temptation Island Suomi-ohjelmasta tutut Jami Majanen ja Marlon Secomandi omaavat pitkät listat rikossyytöksiä. Majasella on muun muassa plakkarissaan huumausainerikos, kortitta ajaminen, varkaus, ryöstön yritys ja pahoinpitely. Secomandia puolestaan syyteään törkeästä raiskauksesta ja lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Iltasanomat jutteli Temptation Island Suomi-ohjelman tuotantäyhtiölle ja kyseli, miten ohjelmaan pääsivät mukaan sellaiset miehet, joilla on näin kova rikostausta.

Banijay Finlandin edustaja kommentoi asiaa Iltasanomille.

Edustaja sanoo, että he olivat tietoisia Majasen rikostaustasta ja asiasta keskusteltiin ennen ohjelman aloittamista. He olivat myös tietoisia siitä, että rikostausta voi tulla julkisuuteen.

”Jamin rikostausta tiedettiin, ja hänen kanssaan keskusteltiin. Tiesimme hänen entisestä elämästään, ja osasimme myös odottaa, että se tulee julkisuuteen. Mielestäni se on tärkeä viesti, että ihminen pystyy nousemaan takaisin jaloilleen niinkin synkästä jamasta kuin huumeiden kierteestä.”

Secomandin kohdalla asia oli kuitenkin toinen.

”Tämä tuli meille yllätyksenä. Meidän täytyy tässä työssä ja ihmisten valinnassa luottaa rehellisyyteen. Osallistujilta kysytään aina heidän rikostaustastaan,” tuotantoyhtiöstä kerrotaan.

”Pyrimme mahdollisuuksiemme mukaan selvittämään osallistujien taustat, mutta kaikkeen meillä ei ole mahdollisuuksia. Esimerkiksi tässä tapauksessa syytteet eivät olleet vielä julki, kun ohjelmaan rekryttiin ja ohjelmaa kuvattiin.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos