Pidetään yhteyttä

Julkkikset

TIS-Jamilla melkoinen rikostausta: huumausainerikos, pahoinpitely, rattijuopumus, ryöstön yritys…

TIS-Jamilla melkoinen rikostausta: huumausainerikos, pahoinpitely, rattijuopumus, ryöstön yritys...
Instagram / TISSuomi

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutulla Jami Majasella on takanaan erilainen elämä. Seiskan tekemän selvityksen mukaan miehellä on nimittäin takanaan pitkä rikostausta. 26-vuotiaalla Majasella on plakkarissaan ainakin huumausainerikos, rattijuopumus, pahoinpitely ja ryöstön yritys.

Vuoden 2014 aikana Tuusulan käräjäoikeus katsoi miehen syylliseksi 2010-luvun alussa tapahtuneeseen törkeään pahoinpitelyyn, joka tapahtui leirintäalueella Päijät-Hämeessä. Hän sai reilun vuoden verran vankeutta. Tuomio johtui siitä, etät hän oli tapahtuman sattuessa koeajalla. Mies oli nimittäin alaikäisenä osallistunut ryöstöön Keravalla, josta seurasi valvontarangaistus ja ehdollista.

Eikä siinä vielä kaikki, sillä edellä mainittujen lisäksi hänellä on kontollaan rattijuopumus, kortitta ajo, varkaus ja näpistys.

Vuoden 2017 rattijuopumuksesta käy ilmi, että Jamin huumetesti oli antanut positiivisen tuloksen kannabikselle ja kahdelle lääkeaineelle.

Ja lista sen kuin jatkuu: vuoden 2018 aikana Majanen sai tuomion huumausainerikoksesta. Helsingin käräjäoikeus tuomitsi hänet 90 tunnin yhdyskuntapalveluun metamfetamiinin hallussapidosta. Vuonna 2018 yhden päivän aikana hän sai plakkariinsa vielä kolme syytettä: hän syyllistyi rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen sekä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos