Pidetään yhteyttä

TV

TIS-Annan uusin paljastus – “Voisin tehdä sitäkin, mutta…”

Tis-Anna avautuu jälleen
Instagram/Tisuomi

Temptation Island Suomesta muistetaan räväkkä karjalainen Anna Roininen, 21, jolla ei mennyt jauhot suuhun missäkään asiassa. Annasta kohuttiin jo paljon ennen ohjelman alkua, sillä hän antoi jo silloin hyvin suorasukaisia kommentteja.

Anna on kertonut julkisuuteen niin avoimesta suhteestaan puolisoonsa Ville-Pekkaan kuin myös alastonkuvien myynnistä OF-sivustolla. Huhtikuussa pariskunta kuitenkin ilmoitti erostaan.

– Tämä lähti Annan aloitteesta, mutta asioista keskusteltiin hyvin seikkaperäisesti. Sitten päädyimme eroon, kertoi Ville tuolloin.

– Ei voi sanoa, että minä olisin jättänyt. Keskustelujen jälkeen tulimme molemmat samaan lopputulokseen, totesi Anna heti perään.

Molemmat olivat kuitenkin sitä mieltä, ettei Tempparit sinällään vaikuttaneet eroon. He molemmat arvelivat, että ero olisi todennäköisesti tullut jossain vaiheessa joka tapauksessa.

Ex-pari pitää kuitenkin edelleen tiiviisti yhteyttä ja ovat hyvissä väleissä keskenään. Kummatkin ovat jatkaneet omaa elämäänsä sinkkuina ja haluavat tällä hetkellä vain nauttia elämästä.

Annalle on sadellut kaikenlaisia ehdotuksia ja hänelle on jopa tarjottu rahaa seksistä, mutta siitä hän kieltäytyi. Ainakin toistaiseksi.

– Voisin joskus tehdä sitäkin, mutta tällä hetkellä sitä on tosi vaikea tehdä Suomessa täysin turvallisesti, tuumailee Anna uusimmassa Seiskan haastattelussa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos