Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tiffany Haddish kertoo tarinan ensimmäisestä orgasmistaan: Nicolas Cagella osuutta asiaan

Tiffany Haddish kertoo ensimmäisestä orgasmistaan
AOP

Koomikkona ja näyttelijänä tunnettu Tiffany Haddish kertoi hiljattain Daily Mailille siitä, kuinka hän sai ensimmäisen orgasminsa vuonna 1997 leffateatteissa – ja Nicolas Cagella oli osuutta asiaan.

Haddish oli jokin aika sitten mukana amerikkalaisella Adult Swim -televisiokanavalla, jossa hän keskusteli muun muassa The Unbearable Weight of Massive Talent -elokuvasta, jossa sekä hän että Nicolas Cage näyttelevät.

Ennen elokuvan kuvaamisen aloittamista Haddish kertoi Cagelle tarinan siitä, kuinka hän koki ensimmäisen orgasminsa katsoessaan leffaa Face/Off – kahdet kasvot, jota Nicolas Cage tähditti.

Haddish sanoi kertoneensa tarinan Cagelle siksi, että hän tuntee olonsa epämukavaksi tehdessään töitä uusien ihmisten kanssa, ja että tarinan tarkoituksena oli lievittää epämukavuutta.

”Olin noin 17-vuotias ja menin treffeille elokuvateatteriin erään pojan kanssa. Teatterissa ei ollut silloin muita,” hän aloitti.

Kun pariskunta alkoi hempeillä leffateatterissa, Haddish saavutti ensimmäisen ”ison O:nsa” ja hän kääntyi katsomaan valkokangasta, jolla Cagen kasvot komeilivat.

”Se oli enimmäinen iso O:ni,” Haddish sanoo.

Kun Haddishilta tiedusteltiin Cagen reaktiota asiaan, hän kertoi miehen nauraneen kovaan ääneen.

”Hän sanoi, että tiedätkö, ensimmäinen vaimoni näki minut elokuvassa ja sanoi, että hän menisi naimisiin minun kanssaan. Ja päädyimme naimisiin,” Haddish kertoo Cagen tokaisseen.

”En sanonut, että menisimme naimisiin tai että voit laittaa sormesi minne tahansa, onko selvä? Halusin vain kertoa, että tällainen muisto on pyörinyt mielessäni ja estänyt minua tekemästä työtäni. Nyt kun olen kertonut sen, usko, että kaikki tulee menemään hienosti,” Haddish vitsaili kommentin jälkeen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos