Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tarja Turunen kertoo aivoinfaktistaan – kuolemanpelko oli osa jokaista päivää

Tarja Turunen kertoo aivoinfaktistaan - kuolemanpelko oli osa jokaista päivää
AOP

Nightwish-yhtyeestä kuuluisuuteen noussut Tarja Turunen on yhtyeestä lähtemisen jälkeen keskittynyt soolouraansa. Nyt häneltä on tulossa ulos uusi kirja nimeltään Laulu virtaa veressäni. Hän kertoi hiljattain Me Naiset-lehden haastattelussa ja kirjassaan kokemastaan aivoinfarktista.

Eräänä tavallisena aamuna syyskuussa Espanjan kodissaan hänen puolisonsa Marcelo Cabuli löysi hänet keskellä lattiaa kahvikupin sirpaleiden keskellä kasvot valahtaneena. Hän ei pystynyt muodostamaan ymmärrettäviä sanoja, mutta puoliso ymmärsi, että hänet piti viedä sairaalaan välittömästi. Vieläkään ei ole tietoa, mikä aiheutti aivoinfarktiksi paljastuneen kohtauksen. Tarja itse epäilee sen kuitenkin johtuneen stressistä.

”Aivoinfarkti oli valtava shokki. Sen jälkeen sairastumisen- ja kuolemanpelko oli joka aamu ensimmäinen ajatukseni herätessä ja iltaisin viimeinen ajatukseni nukkumaan käydessä,” Turunen kuvailee.

Turunen päätyi hakemaan apua argentiinalaiselta henkiseltä valmentajalta. Hän auttoi Turusta ymmärtämään minkälaisia muutoksia arjessa tulisi tehdä sairastumiselle altistavien tekijöiden karsimiseksi.

Turunen asuu tällä hetkellä Argentiinassa miehensä ja lapsensa kanssa. Hän tekee edelleen musiikkia ja ilostuttaa seuraajiaan myös Instagramissa usein julkaisemalla sisältöä arjestaan ja keikkapäivistään.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos