Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Suvi Hartlinilta pysäyttävä paljastus lapsuuden jouluista: ”Hyvin surullisia muistoja”

Suvi Hartlinilta pysäyttävä paljastus lapsuuden jouluista: "Hyvin surullisia muistoja"
Instagram / @suvihartlin

Juontaja Suvi Hartlin vietti mukavan joulun ja on nyt alkanut korjailla joulua pois. Hän paljasti Instagramissa kuvasarjan kera, että hänen joulunsa eivät kuitenkaan aina ole olleet kovin mukavia.

”Kuusi vetelee vikoja päiviään ja ihan hyvä niin. Tuntuu, et aaton jälkeen ois ihanaa korjata kaikki punainen ja kimaltava mahdollisimman pian pois. Meillä oli tosi kiva joulu tänäkin vuonna. Tärkeimmät kokoontui saman katon alle ja tunnelma oli lämmin,” hän aloittaa.

Hänellä ei kuitenkaan ole aina ollut rauhallisia ja mukavia jouluiltoja, vaan niihin on kätkeytynyt paljon surullisia muistoja.

”Mulla on kuitenkin vähän kakspiippuinen fiilis joulusta. Lapsuudessa aattoja vietettiin isossa porukassa ja AINA joku oli kännissä. Sitä seurasi aikuisten ennakoimaton ja pelottava käytös. Toiset ryyppäsivät, toiset rukoilivat heitä lopettamaan. Aikuisille ei ehkä niin mieleenpainuvaa, mutta lapselle traumatisoivaa,” hän paljastaa.

”Pienestä pitäen sitä oppii olemaan näkymätön tilanteen vaatiessa, aistimaan vaarallisia tunnelmia ja miellyttämään. Hyvin surullisia muistoja, jotka ovat seuranneet mua aina tähän päivään saakka. Joka joulun koittaessa ne yrittävät nostaa päätään ja tunnen miten stressi kulkee kropan läpi.”

Suvi kertoo, että ikävät muistot kuitenkin laimenevat vuosi vuodelta ja että hän on itse päättänyt toimia lapsensa kanssa eri tavalla.

”Humala ei kuulu jouluun. Meillä kaikki ovat sovussa ja haluavat toisilleen vain hyvää. On rakkautta ja lupa olla herkkä. Meillä ollaan turvassa,” hän lisää.

”Idyllisten joulukuvien taakse voi kätkeytyä monenlaista.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos