Pidetään yhteyttä

Viihde

Suhdehuhut ovat jyllänneet jo pitkään – Paljastiko tämä kommentti vihdoin totuuden Sannin ja Shirly Karvisen romanssista?

Sannin ja Shirly Karvosen suhde virallista
AOP

Romanssihuhut lähtivät liikkeelle viime vuoden marraskuussa, kun laulaja Sanni ja vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen bongattiin pussailemassa Sannin keikan jälkeen jyväskyläläisessä yökerhossa. Aluksi viihteenjanoiset julkkisbongarit ajattelivat kyseessä olevan vain spontaani viaton suukotteluhetki, mutta pian pari alettiin nähdä läheisissä tunnelmissa myös Helsingin kaduilla.

Heistä kumpikaan ei ole kuitenkaan julkisuudessa halunnut kommentoida suhdehuhuja sen enempää. Nyt Sannin Instagram-tilillään julkaiseman kuvan kommentit kuitenkin kiinnittivät seuraajien huomion. Shirlyn lemmekkäästä kommentista voi päätellä jotain ja näyttää siltä, että suhde tuotaisiin vihdoin kaikkien tietoisuuteen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SANNI (@sannivirallinen)

– Rakassssss, Shirly kommentoi Sannin kuvaa.

Sanni vastaa niin ikään lyhyesti, mutta ytimekkäästi ”Sä” ja lisää perään vielä punaisen sydämen.

Sanni juhli synttäreitään ja päivityksessä hän kiitteli kaikkia onnittelijoitaan. Kuvatekstistä paistaa laulajan onnellisuus ja kaikki tuntuu olevan oikein mallillaan hänen kohdallaan tällä hetkellä.

– Ku väsäilin yläasteella unelmakarttoja kahvipäissään ja liimailin lehdistä kuvii kartonkiin, en tienny miten moni niistä jutuista tulis olee osa mun elämää nyt. Aikuisuusmyytti tosin edelleen auki. Viel on ein sanomiset ja ajanhallinnan kultaset avaimet vähän hakusessa niinku monet muut pienet huomisen minulle delegoidut ”vartin jutut”. Silti musta tuntuu et oon just nyt aidosti tosi onnellinen tyyppi. Ja onnekas ku perkele, Sanni kiteyttää synttäripäivän fiilikset.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos