Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sonja Aiello palasi Espanjasta: kertoo nyt, mitä yksin matkustaminen antoi hänelle

Sonja Aiello palasi Espanjasta: kertoo nyt, mitä yksin matkustaminen antoi hänelle
Instagram / @sonjaaiello

Fitness-valmentaja Sonja Aiello lähti joitakin viikkoja takaperin menolipulla Marbellaan, Espanjaan. Mukaansa hän otti vain Bibi-koiransa.

Marbellassa oleskellessaan kaunotar julkaisi muutamia videoita ja kuvia kertoakseen kuulumisistaan. Hän ehti nautiskella muun muassa vaelluksista, luonnosta ja treeneistä.

Nyt Sonja on palannut takaisin Suomeen ja kertoo julkaisemansa kohokohtavideon yhteydessä, miten yksin matkustaminen vaikutti häneen.

”Reissu Espanjassa on tullut päätökseen. Lähdin reissuun oikeestaan ilman mitään odotuksia. Halusin lähtee niin sanotusti latautumaan ja etsimään sitä kadonnutta inspiraatiota. Ihan ekojen päivien jälkeen, huomasin kuinka mun olo keveni ja löysin rauhan. Toi reissu antoi niin paljon enemmän mitä mä edes ajattelin. Nautin yksinolosta, tutustuin itseeni ja pysähdyin miettimään tulevaisuutta,” Sonja kertoo.

”Mä kuvasin viime viikonlopulta vlogia missä vastaan teidän lähettämiin kysymyksiin. Siinä avaan sitten teille enemmän miltä mun tulevaisuus näyttää (video tulee tällä viikolla). Mulla on vahva fiilis, että tää muutoksia on luvassa ja fiilis kaikesta tulevasta on ihan super hyvä,” Sonja jatkaa.

Lopuksi hän kannustaa kaikkia kokeilemaan yksin matkustamista.

”Mä kannustan jokaista yksin matkustamiseen, siinä kyllä oppii paljon. Tekee erittäin hyvää,” Sonja kannustaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos