Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sointu Borg koronan paremmalla puolella: ”Bonjour b*tches!”

Sointu Borg koronan paremmalla puolella
Instagram / Sointu Borg

Sointu Borg ja hänen avopuolisonsa räppäri Solonen sairastuivat kumpikin hiljattain kovaan koronaan. Kumpikaan ei ollut vielä saanut rokotuksen toista piikkiä, joten oireet olivat pahat. Nyt Sointu on kuitenkin koronan paremmalla puolella ja taas ihmisten ilmoilla.

”Bonjour bitches! Meikäläinen on back in the game. ⁣Aivot alkaa taas pikkuhiljaa toimia ja kroppa palautua kohti normaalia. Pieni ”pakkopysähtyminen” oli ehkä ihan paikoillaan. Haaveilen siitä, että parin päivän päästä pääsee jo iltauinnille ja ULOS TÄSTÄ KÄMPÄSTÄ,” Sointu kirjoitti Instagramissa.

Sointu oli jopa päässyt liikkeelle ulos maskin kanssa ja kävi jopa uimassa ja nauttimassa raikkaasta ulkoilmasta.

”Etiäpäin sano mummo lumessa. Tänään kampasin hiukset ja naaman. Se oli yllättävän uuvuttava prosessi. Tunnen itseni taas ihmiseksi,” hän sanoo Instagramissa.

Koronan saatuaan Sointu päivitti Instagramia ennen kuin vetäytyi vällyjen alle hiljaiseloon.

”Voi juma. Sieltä se korona iski ja lujaa. On aika bitch tuo virus suoraan sanottuna.⁣ Oireet on ollu aika HC-hommaa ja ne iski todella äkkiä. Hengenahdistusta, pahoinvointia, korkeeta kuumetta, vilunväristyksiä ja väsymystä pääosin. Yöt ollu aika haastavia. Oudoimpia oireita on ollu korvien ja suun kutina,” Sointu kertoi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos