Pidetään yhteyttä

Viihde

Sointu Borg avautuu somessa – ”Haluan yhä mennä lähipuistoon vetään kaljapöhnät”

Sointu Borg avautuu Instagram tilillään saamastaan julkisuudesta
Instagram/Sointu Borg

Diili-ohjelmasta tuttu Sointu Borg muistetaan alun perin Bimbo Oy- tosi-tv-sarjasta. Sointu on myöhemmin myöntänyt, että Bimbo Oy ei juurikaan edesauttanut hänen tulevaisuuden mahdollisuuksiaan työelämässä. Hän oli myös katselijoiden keskuudessa hyvin ristiriitaisia tunteita herättävä kilpailija, kun Diilin 7. tuotantokausi lähti käyntiin televisiossa helmikuussa 2021.

Sointu kuitenkin onnistui voittamaan Diilin ja pääsi kehitysjohtajaksi Jaajo Linnonmaan yritysimperiumiin. On sanomattakin selvää, että kevät on ollut melko tapahtumarikasta aikaa Soinnulle ja nyt hän myös itse avautuu siitä Instagram-tilillään.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sointu Borg (@sointuorvokki)

-Tää toukokuu on ollu ehkä elämäni kummallisin. Kaikenlaista tapahtunu niin paljon ja niin äkkiä. Oon niin kiitollinen ja samalla vähän hengästynyt, hyvällä tavalla, hän kirjoittaa kuvatekstissään.

Hän myös kertoo siitä, kuinka paljon asioita on nyt meneillään yhtä aikaa ja kalenteri on täynnä kaikenlaista. Voiton aikaan saama palautevyöry oli yllättänyt Soinnun ja hän ei ollut ehtinyt valmistautua siihen. Hän pohtii myös oman julkisuuden tuomia paineita.

– Oon todella kiitollinen siitä, että joku on inspiroitunut, jopa voimaantunut. Samalla termi ”roolimalli” tuntuu vieraalta ja hieman jopa pelottavalta. Onko roolimalleilla varaa mokailla? Haluan yhä mennä ydinjätteen näkösenä lähipuistoon vetään kaljapöhnät ja olla roisi oma itseni. Haluan olla keskeneräinen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos