Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sofian salaisuudet-sarjassa nähdään itkuinen Sofia Belórf – ”V*ttu mitä paskaa!”

Sofia Belórf itkuisena Sofian Salaisuudet sarjassa kuullessaan Katiska-vyyhdin tuomionsa
AOP

Discovery+-palvelussa on nyt nähtävillä kaksi uutta jaksoa Sofia Belórfin elämästä kertovasta Sofian Salaisuudet-realitysarjasta. Toiseen niistä ehti tallentua Sofian reaktio, kun hän vastaanottaa sähköpostin, jossa kerrotaan hänen Katiska-oikeudenkäyntinsä tuomio.

Sofia istuu Marbellan loma-asuntonsa terassilla jo valmiiksi melko herkässä mielentilassa, kun sähköposti käräjäoikeudesta saapuu. Hän on jo todella ärsyyntynyt valmiiksi, sillä hän näkee tuomionsa mediasta ennen kuin sähköposti ehtii saapua hänelle.

– V’ttu mitä paskaa! Törkeää, että joudun lukea noin ison asian lehdestä. Moni muu ihminen on nähny sen ennen mua, Sofia parahtaa.

Hän päättää, ettei aio pitää puhelintaan auki koko päivänä. Hän ei halua, että lehdistö saa hänet kiinni.

Niko Ranta-Ahon näkeminen nostaa ikävät muistot pintaan

Sofia kiisti kaikki syytteet, joita hänelle luettiin syyskuussa 2020. Syyttäjä syytti Sofia rahanpesusta ja huumausainarikoksesta. Käräjäoikeus kuitenkin totesi huhtikuussa 2021, että Sofian osuus koko juttukokonaisuuteen on ollut todella pieni. Sofia taustoittaa ohjelmassa syytteitään.

Hän on helpottunut tuomiostaan, joka jäi loppuen lopuksi paljon pienemmäksi, kuin mitä syyttäjä alun perin vaati. Sofia tuomittiin 80 päivän ehdolliseen vankeuteen. Koko aamun tuomiota jännittyneenä odottanut Sofia purskahtaa kuitenkin lopuksi itkuun.

Ahdistus johtuu pitkälti Niko Ranta-Ahon kasvojen näkemisestä eri mediakanavilla. Ranta-Aho oli pääsyytetty Katiska-vyyhdissä ja heidät pidätettiin yhdessä Sofian kanssa. Pari oli tuolloin seurustellut 10 kuukautta ja heidät haettiin suoraan tutkintavankeuteen.

Tapauksen käsittely mediassa saa Sofian muistot nousemaan pintaan. On ironista, että hän lukee uutisia Marbellassa, jossa heidät myös pidätettiin Ranta-Ahon kanssa.

– Vaikka olen tiennyt, että Niko saa pitkän tuomion, niin siitä on harmitus. Asuin sen kanssa täällä. Harmittaa, että se pilasi elämänsä ja samalla monen muunkin elämän, Sofia kertoo itkuisena.

Samana päivänä myös poikaystävä Stefan Herman ei ole paikalla, sillä pariskunnalla oli ollut riitaa edellisenä iltana. Sofia kertoo olleensa huonolla tuulella odottaessaan tuomiota. Stefan oli jatkanut juhlimista myöhään yöhön eikä Sofia ollut halunnut herättää häntä aamulla. Samalla hän myös haukkuu Stefanin idiootiksi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos