Pidetään yhteyttä

Kuumat

Sofia Belórfin uudet silikonirinnat esillä Instagramissa – katso kuva

Sofia Belorfin silikonirinnat esillä Instagramissa
Instagram / Sofia Belórf

Sofia Belórfin ohjelmassa Sofian Salaisuudet, jota näytetään Discovery+ -kanavalla, selvisi jonkin aika sitten, että Sofia on käynyt ottamassa uudet silikonirinnat. Hymy kertoi aiheesta hiljattain.

Sofia kävi ottamassa uudet 4,5 desin rinnat Tampereella. Myös vanhat silikonit olivat saman kokoiset. Ensimmäisen kerran Sofia hankki rintaimplantit jo 19-vuotiaana. Ohjelmassa selvisi myös, että aikaisemmin Sofian implantti oli kääntynyt ajan saatossa ylösalaisin. Nyt rinnat ovat kuitenkin taas kunnossa ja ilmeisesti esittelemisen arvoiset, kuten Instagramissa julkaistuista kuvista voi päätellä.

Alla olevassa kuvassa näet Sofian nauttimassa auringosta uusine rintoineen. Sofialla on päällä pienet biksut ja Christian Diorin aurinkohattu, joka suojaa silmiä porottavalta auringolta. Kuvan oheen hän on kirjoittanut paljonpuhuvasti ”kesä ja kärpäset.” Mahan päältä löytyvät myös tyylikkäät arskat.

Kuva on saanut mukavasti tykkäyksiä ja kommentit ovat täynnä liekkiemojeja. Sofia esittelee uusia rintojaan estotta myös Instagraminsa Tarinat -osiossa muun muassa salilla ja cycling -tunnin jälkeen.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos