Pidetään yhteyttä

Viihde

Smallvillen näyttelijälle kolmen vuoden vankeustuomio: oli mukana seksikultissa!

Allison Mackille kolmen vuoden vankeustuomio
AOP

Iltalehti kertoi hiljattain, että Smallville -sarjan näyttelijä Allison Mack (38) tuomittiin kolmen vuoden vankeuteen ja 20 000 dollarin sakkoihin kiristyksestä.

Mack oli mukana kultissa nimeltään Nxivm, joka mainosti olevansa henkisen kehityksen kursseja myyvä yritys. Yrityksen sisällä muodostui salaseura, jossa naisia pakotettiin seksuaalisiin tekohin ja jossa heitä polttomerkittiin ja kiristettiin.

Mack pyysi tekojaan anteeksi oikeudessa.

”Sydämeni pohjasta, olen niin pahoillani. Heittäydyin Keith Ranieren oppeihin täysin. Uskoin todella, että tämä mentorisuhde auttaisi minua valaistumaan ja tulemaan paremmaksi versioksi itsestäni,” Mack kertoo kirjeessään.

Raniere oli kultin johtaja, joka houkutteli mahtipontisilla puheilla ihmisiä kultin asiakkaiksi ja jäseniksi. Raniere itse sai 120 vuoden vankeustuomion lokakuussa 2020. Hänen syytteidensä lista oli pitkä, ja siihen kuuluivat muun muassa seksuaalinen hyväksikäyttö, kiristys, pakkotyö, ihmiskauppa ja lapsipornon hallussapito.

”Omistin uskollisuuteni, resurssini ja lopulta koko elämäni hänelle. Se oli elämäni suurin virhe ja katumus,” Mack jatkaa vielä kirjeessään.

”Pyydän anteeksi teiltä, jotka toin mukaan Nxivm:iin. Olen pahoillani, että altistin teidät kieroutuneen miehen pahoille juonille. Olen pahoillani, että kannustin teitä käyttämään resurssejanne johonkin näin rumaan. Tunnen vastuuta minulle rakkaista ihmisistä ja tunnen painavaa syyllisyyttä siitä, että käytin hyväksi luottamustanne ja johdatin teidät huonolle tielle.”

Mack pidätettiin jo vuonna 2018.

Puolustus sanoi Mackin olleen siinä käsityksessä, että seuran tavoite oli naisten voimaannuttaminen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos