Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sisukas Sointu somessa: ”Tapahtuma-alan yrittäjänä palo kaikki säästöt, palautteli pulloja kauppaan ja itki kotona”

Sisukas Sointu somessa: "Tapahtuma-alan yrittäjänä palo kaikki säästöt, palautteli pulloja kauppaan ja itki kotona"
Instagram / Sointu Borg

Korona-aika oli vaikea kaikille, etenkin yrittäjille. Sointu Borg päivitti hiljattain Instagramiaan tärkeän muistutuksen kera ja kertoi omasta kokemuksestaan. Hän muistuttaa seuraajiaan siitä, että jos hänkin pääsee vaikeista ajoista yli, muutkin voivat päästä.

”1,5 vuotta sitten vedin persaukisena hernesoppaa himassa ja elin Kelan yrittäjän asumistuella,” Sointu aloittaa kirjoituksensa.

”Koronan aikana kun tapahtuma-alan yrittäjänä palo kaikki säästöt, palautteli pulloja kauppaan ja itki kotona, että koska pääsis taas kentälle, niin se että vaikka tällä hetkellä en muuta tekis kun töitä, ei kyllä haittaa v*ttuakaan,” hän kertoo.

Sitten hän muistuttaa ja kannustaa juuri niin kuin Soinnulle on tapana.

”Tänään yhdessä isommassa palsussa heräsin siihen, että kyllä se elämä voi muuttua todella radikaalisti lyhyessä ajassa. Sunkin voi. Elämä on ollu puolivuotta täysin absurdia.⁣”

Sointu muistuttaa uskomaan universumiin.

”Oon niin äärettömän KIITOLLINEN tästä. ⁣Lupasin sillon itelleni, että ei saa valittaa, jos on paljon duunia. Se on etuoikeus. Se tuo merkitystä ja draivia. Elän projekteille. Rakastan sykettä!”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos