Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sinkkuelämää-sarjan tähdet kommentoivat Chris Nothia vastaan nostettuja syytteitä

Sinkkuelämää-sarjan tähdet kommentoivat Chris Nothia vastaan nostettuja syytteitä
AOP

Sinkkuelämää-sarjasta tuttua Chris Nothia (67) on syytetty raiskauksesta. Kaksi naista syytti miestä raiskauksista, jotka kuuleman mukaan tapahtuivat vuonna 2004 ja 2015. Näiden syytösten jälkeen kolmas nainen syytti häntä seksuaalisesta väkivallasta, joka tapahtui Manhattanilla eräässä ravintolassa Nothin ollessa 55-vuotias. Noth on kiistänyt väitteet.

Muut Sinkkuelämää-sarjan tähdet ovat kommentoineet asiaa sanomalla tukevansa naisia. Cynthia Nixon julkaisi Twitterissä päivityksen, jonka Sarah Jessica Parker ja Kristin Davis allekirjoittivat.

”Olemme äärimmäisen surullisia kuullessamme Chris Nothia koskevista syytteistä. Tuemme naisia, jotka ovat tuoneet asian esiin ja jakaneet kipeät kokemuksensa. Tiedämme, että sen on täytynyt olla hyvin vaikea asia ja kunnioitamme heitä siksi,” Cynthia Nixon sanoo twiitissään.

Nothin piti viettää joulua vaimonsa kanssa, mutta nyt joulusuunnitelmat ovat epävarmat. Iltalehti kertoo, että hänen vaimonsa Tara Wilson on surullinen uutisesta ja on vetäytynyt Los Angelesiin itsekseen.

”Hän on Los Angelesissa ja hyvin pettynyt, eikä voi hyvin. He suunnittelivat yhteistä joulua mutta sen kohtalo on nyt epävarmaa,” lähde kertoi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos