Pidetään yhteyttä

TV

Sinkkuelämää-sarjan jatko-osa sai kritiikkiä heti kättelyssä: ”Väsyttävän woke”

Sinkkuelämää-sarjan jatko-osa sai kritiikkiä heti kättelyssä: "Väsyttävän woke"
AOP

Sinkkuelämää-sarjan jatko-osa And Just Like That alkoi eilen torstaina HBO Maxilla. Sarjan jatkoa on odotettu kuumeisesti. Sinkkuelämää-sarjan aikaisemmat tuotantokaudet tulivat ulos vuosina 1999-2004 ja And Just Like That katsoo sarjassa esiintyvien Carrien, Mirandan ja Charlotten elämää myöhemmin viisikymppisinä.

Vaikka sarjaa odotettiin hyvin kuumeisesti, se sai kuitenkin heti kättelyssä kovan kritiikin. Esimerkiksi The New York Times sanoo, että ensimmäisten jaksojen perusteella jatko-osa tuntuu kuin kahdelta eri sarjalta.

”Toinen näistä yrittää kasvaa näiden viisikymppisten ja kuolevaisuuttaan miettivien naisten kanssa ja on melko vakava, mutta ottaa riskejä ja on paikoittain erittäin hyvä. Toinen puolestaan yrittää päivittää alkuperäisen sarjan röyhkeyden ja eloisuuden tälle diversiteetin aikakaudelle, ja tämä sarja on piinallinen,” New York Times kirjoittaa.

The Guardian puolestaan sanoo, että koko sarja on kiusallinen.

”Sarjassa on Mirandan ja hänen uuden, mustan luennoitsijansa välisiä tuskastuttavia kohtauksia, jotka lukiolainen olisi voinut kirjoittaa kamalaan koulun sketsiohjelmaan. Ne saavat Mirandan vaikuttamaan idiootilta, jollainen hän ei ole koskaan ollut,” kriitikko toteaa.

Sarja on tosin saanut pari positiivistakin sanaa: esimerkiksi Independent sanoo, että sarja on hyvä ja että ”Kim Cattrall todenäköisesti potkii itseään” (Cattrallia ei nähdä sarjan jatko-osassa).

Sinkkuelämää-sarja sai kritiikkiä eriarvoisuuksien ja etuoikeuksien ymmärtämättömyydestä, ja joidenkin kriitikoiden mukaan And Just Like That yrittää paikata tätä ongelmaa liian ilmiselvästi. The Telegraphin kriitikko kirjoitti esimerkiksi, että uusi sarja on ”väsyttävän woke.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos