Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Shirly Karvinen paljasti paheensa: monet kärsivät samasta asiasta

Shirly Karvinen paljasti paheensa: monet kärsivät samasta asiasta
Instagram / @shirlykarvinen

Juontaja Shirly Karvinen paljasti viime perjantaina Instagramin tarinoissaan salaisen paheensa. Hän nimittäin kärsii yliajattelusta.

Pian stoorin julkaisemisen jälkeen hän sai selville, että seuraajien joukossa on monia, jotka kärsivät samasta asiasta. Shirlylle tuli jopa kyselyitä siitä, miten hän hallitsee yliajattelua. Vaikka juontajalla ei siihen taikatemppua olekaan, hän mietti aihetta tarkemmin Instagramissa.

”Se miten yleistä yliajattelu on, on jo ensimmäinen merkki siitä, että usein ihmisillä pyörii ajatukset paljon omien juttujen ja mitäköhän ihmiset ajattelee musta – ajatusten ympärillä. Voisin kuvitella, et harvemmin klo 00.02 kellekkään toiselle kun mulle iskee ajatus 3 vuoden takaa, et miten se Shirly sillon olikin niin tyhmä? (Toivottavasti ei. Se on jo sit toinen keskustelu) Eli kun alkaa tulla epävarma fiilis muiden ajatuksista niin aika varmasti niillä pyörii ajatukset omissa jutuissa, ihan niinku sullakin,” hän sanoo.

Shirly sanoo, että häntä auttoi paljon se, että ymmärsi syyn yliajattelun alkamiselle.

”Mulla on jeesannut paljon se, että oon ymmärtänyt miksi mun aivot on alunperin oppinut siihen, että anturoiden pitää olla tarkkailemassa, sekä miks ne pitkän ajan jälkeen analysoi tapahtumia ja pahimmassa tapauksessa syyllistää mua. Se tapa on syntynyt mulle selviytymismekanismina joka on liittyny sen aikaiseen ympäristöön. Sen takia annan ittelleni armoa, pikku Sirpa on tarvinnut sitä joskus,” Shirly kertoo.

Yhä edelleen yliajattelu ottaa hänestä välillä vallan, mutta muistuttaa tällöin itseään siitä, että on vain yksi ihminen biljoonista.

”Mä toki hyppään pääni kanssa välillä edelleen aika syvään kaninkoloon, mut yritän sillonkin muistaa, et täs universumissa isossa kuvassa mäkin oon vaan yks tyyppi biljoonien muiden seassa. Se mitä mä oon sanonu/tehny ei oo niin vakavaa, ettenkö mä voisi päästää jo irti,” Shirly miettii.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos