Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Shirly Karvinen paljastaa yleisimmän kommentin, minkä saa sunnuntaisin – antaa napakan vastauksen

Shirly Karvinen paljastaa yleisimmän kommentin, minkä saa sunnuntaisin - antaa napakan vastauksen
Instagram / Shirly Karvinen

Shirly Karvinen on tullut monille tutuksi missinä sekä radiojuontajan hommista. Tällä hetkellä hän on mukana Selviytyjät Suomi -ohjelmassa. Shirly paljasti hiljattain Instagramissa, mikä on yleisin kommentti, jonka hän saa sunnuntaiin Selviytyjien jälkeen.

””Oon pitäny sua aina tosi tyhmänä, mut ootkin ihan fiksu!,” ehkä yleisin viesti mitä saan sunnuntaisin @selviytyjatsuomi jakson jälkeen. Kiitos kai,” Karvinen kirjoittaa.

”Oon joskus työkseni poseerannut korkkarit jalassa ja keikistellyt kruunu päässä. Rakastin sitä vaikka nykyään viihdynkin toisenlaisissa töissä. Välillä se harmittaa, että se on tuonut mukanaan niin paljon ennakkoluuloja mihin vieläkin joudun ajoittain törmäämään,” hän jatkaa

Hän muistuttaa vielä, ettei kenenkään ulkonäön tai taustan pitäisi antaa vaikuttaa naisen arvoon, uskottavuuteen tai älykkyyteen.

Onneksi monet Shirlyn seuraajista ovat samaa mieltä naisen kanssa.

”Valitettavasti tässä kulttuurissa kauneus on vielä toistaiseksi taakka fiksulle naiselle. Onneksi muutosta tapahtuu vahvojen naisten ansiosta, kuten sinun ansiostasi. Olet upea Shirly,” eräs seuraaja sanoi.

””Noin kauniiksi naiseksi oot yllättävän fiksu” on malliesimerkki hyvin kytevästä misogyniasta,” toinen seuraaja kommentoi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos