Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Seksikäs-Suklaa viettää sinkkukesää – ”Tuntuu oudolta”

Seksikäs-Suklaa kertoo sinkkukesästään
AOP

Muusikko Seksikäs-Suklaa eli Luyeye ”Viki” Konssi tuli kuuluisaksi lyhyillä humoristisilla videoillaan. Siitä asti hän onkin ollut yksi merkittävämmistä mediapersoonista Suomessa ja hänet tunnetaan myös Lähiöbotox-yhtyeestä.

Muusikko pääsi kertomaan kesästään MTV3:n haastattelussa ja paljastaa siinä myös olevansa sinkkumies.

- Ei ole enää tyttöystävää. Tuntuu oudolta, mutta kyllä tämä tästä. Olen sinkkumies, hän tunnustaa.

Seksikäs-Suklaa ei ole sen kummemmin tuonut parisuhteitaan julkisuuteen eikä aikaisemman tyttöystävän henkilöllisyydestä ole tietoa. Paljon juoruja ja draamaa on lehtien palstoilla nähty tämän herran aikaansaamana.

Viime vuonna juorut levisivät, kun hänet bongattiin yhdessä ex-missi Erika Helinin kanssa baarissa. He olivat viihtyneet todella hyvin keskenään ja kuvankaunis povipommi poistui yhtä aikaa muusikon kanssa valomerkin tultua. Helin kuitenkin kiisti kaikki suhdehuhut ja vakuutti, että kyseessä oli pelkkä kaverusten välinen illanistujainen.

Seksikäs-Suklaa paljasti uusimmassa haastattelussa, että hänen seuraavasta tyttöystävästään tehdään vaimo. Työt tulevat kuitenkin ensin, sillä mies rakastaa duunin tekemistä.

– En ole ikinä halunnut mennä naimisiin, mutta viime aikoina olen miettinyt asiaa uudella tavalla. Kaikki aikanaan, ikinä ei saa sanoa ei, hän pohtii elämäänsä.

Juhannuksena muusikko nähdään Nummirockin striimikeikalla yhdessä Lähiöbotox-bändin kanssa. Myöhemmin kesällä Lähiöbotox nähdään myös Nightwishin lämppärinä Kaisaniemen puistossa. Seksikäs-Suklaa lupaa, että siitä on tulossa todella kuuma keikka.

Tämän lisäksi hän on osa uutta Prismaster-ohjelmaa, jossa kilpailijat suorittavat erilaisia kilpailutehtäviä. Niiden ratkaisemiseksi käytössä on koko paikallisen Prisman valikoima, mutta vain rajallisesti aikaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos