Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Seiska: Viivi Pumpanen ja Otso Rantakari menivät naimisiin! – Häissä mukana paljon tuttuja julkkiksia

Viivi Pumpanen ja Otso Rantakari menivät naimisiin
AOP

Entinen Miss Suomi ja nykyään juontajan töitä tekevä Viivi Pumpanen on tänään perjantaina mennyt naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa, jääkiekkoilija Otso Rantakarin, kanssa.

Hääpari asteli Helsingin tuomiokirkkoon iltapäivällä kello 14 alkaneeseen vihkitilaisuuteen, joka kesti noin puoli tuntia. Kirkosta poistuessaan juhlakansa, jossa oli paikalla monia tuttuja julkisuuden kasvoja, hurrasivat tuoreelle hääparille. Saippuakuplat ja vihellykset täydensivät tunnelmaa.

Viivi oli pukeutunut upeaan prinsessatyyliseen morsiuspukuun, joka oli pitsikirjailtu ohuesta yläosasta sekä sitä seurasi tyllimainen alaosa.

Häävieraiden joukosta bongattiin muun muassa Jaakko Saariluoma, Veronica Verho, Jarppi Leppälä sekä Aku Hirviniemi yhdessä puolisonsa Sonja Kailassaaren kanssa.

Pariskunta tutustui toisiinsa vuonna 2017 Posse-ohjelman kuvauksissa. He pitivät suhteensa pitkään salassa julkisuudelta, mutta reilu puolen vuoden seurustelun jälkeen rakkautta ei enää peitelty, vaan he kertoivat siitä avoimesti.

Viivi on tunnettu siitä, että hän on tarkka omien yksityisasioidensa suhteen. Sitä varten myös tämän päiväiset häät eivät olleet ihan kaikkien tiedotusvälineiden tiedossa. Seiskan tarkkaavaiset tiedonetsijät olivat kuitenkin saaneet vihiä häistä.

Aikaisempien haastattelujen perusteella pariskunta on jopa kokenut sen hieman huvittavana, kuinka tarkkaan heidän suhdettaan yritettiin seurailla. Varsinkin alkuaikoina, kun asia pidettiin vielä enemmän tai vähemmän salassa, ihmetteli myös Otso sitä, mistä kaikkialta vinkkejä suhteesta koitettiin löytää.

Haluamme onnitella tuoretta avioparia ja toivottaa heille ihanaa yhteistä taivalta!

Lähde: Seiska

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos