Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Seiska kertoo: TIS-Karimilla maksamatonta vuokraa ja muita velkarästejä: pakenee Barcelonaan

Seiska kertoo: TIS-Karimilla maksamatonta vuokraa
Instagram / TIS Suomi

Seiska kertoi hiljattain selvittäneensä, että Temptation Islandin Karimilla on melkoisesti taloudellisia vaikeuksia.

Seiska kertoo muun muassa, että Helsingin käräjäoikeus on vahvistanut, että Karimilla on maksamatonta velkaa usean tuhannen euron edestä. Itä-Helsingissä sijaitsevassa asunnossa vuokrat on jätetty maksamatta ja maksamattomia vuokria on kerääntynyt jo 2 400 euron verran.

Helsingin kaupunki on purkanut vuokrasopimuksen ja Karimin pitää maksaa kertyneet vuokrat. Kaupungilla ei ole tiedossa Karimin nykyistä olinpaikkaa, joten asian käsittely on hankalampaa.

Heinäkuussa vireille tulleen velkomusasian mukaan Karimilla on yli 3000 euron edestä muita velkoja maksamatta. Karim on kuitenkin ilmoittanut viranomaisille, että hän on muuttamassa Espanjan Barcelonaan töiden perässä.

Josku avautui erosta

Seiska mainitsi 8.8., että Josku on avautunut erostaan Karimin kanssa. Instagramin videotarinassa Josku viittasi siihen, että suhteessa on ollut väkivaltaa, eikä Suomen oikeuslaitos tee asialle mitään.

”En ajatellut kommentoida eroasiaa sen enempää, mutta välillä vaan alkaa v*tuttaa kun ihmiset eivät ota vastuuta teoistaan,” Josku kirjoitti.

”Suomen oikeusjärjestelmä ei tee mitään, kukaan ei tee mitään. Ilmeisesti lähisuhdeväkivalta ei ole mikään iso juttu, kun sitä vaan vähätellään ja yritetään lakaista suoraan maton alle,” Josku totesi.

”Alkaa kyllästyttää se, että minun pitäisi olla hiljaa, jotta joku toinen voi jatkaa iloisesti sen elämää ihan niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Ja sitten minä olen se, joka joutuu kärsimään niistä teoista, ja yrittää päästä yli traumoista,” Josku lisäsi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos