Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sarah Jessica Parker hyvästeli ystävänsä Instagramissa: koskettava kirjoitus Willie Garsonille

Sarah Jessica Parker hyvästeli ystävänsä Instagramissa: koskettava kirjoitus Willie Garsonille
AOP

57-vuotias Willie Garson, muun muassa suositusta Sinkkuelämää -sarjasta tuttu näyttelijä, menehtyi haimasyöpään hiljattain. Monet Garsonin ystävät ja Sinkkuelämää -sarjan kollegat kommentoivat poismenoa sosiaalisessa mediassa.

Sarah Jessica Parker ei kuitenkaan ollut valmis vielä puhumaan poismenosta julkisesti. Nyt hän on kuitenkin julkaissut koskettavan muistokirjoituksen omassa Instagramissaan.

”Tämä on ollut sietämätöntä. Joskus hiljaisuus on kannanotto. Painovoimasta. Tuskasta. Yli 30 vuoden ystävyyden menetyksen merkityksestä,” Parker kirjoittaa.

”Aidosta ystävyyssuhteesta, joka salli salaisuudet, seikkailut, työelämän perheen, totuuden, kosertteja, matkoja, aterioita, myöhäisillan puheluita, omistautumista vanhemmuudelle ja sen suruille ja iloille, voittoja, pettymyksiä, pelkoa, raivoa ja vuosia kuvauksissa (etenkin Carrien asunnossa) ja naurua yömyöhään Stanfordina ja Carriena sekä Willienä ja SJ:nä. Willie. Kaipaan kaikkea sinussa. Käyn läpi viimeisiä hetkiämme yhdessä. Aion lukea uudelleen jokaisen tekstiviestin viimeisiltä päiviltäsi ja kirjoittaa ylös viimeiset puhelinkeskustelumme. Poissaolosi jättää aukon, jonka täytän näillä muistoilla, myös niillä jotka ovat vielä kätkössä ja tulevat esiin.”

Parker kertoo myös, mitkä Willien viimeiset sanat hänelle olivat.

”Nämä olivat hänen viimeiset sanansa minulle. ”Hienoja rannerenkaita kaikkialla.” Kyllä. Hyvää matkaa Willie Garson.”

Garson oli mukana And Just Like That -sarjan kuvauksissa viimeisille päivilleen saakka.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos